OOTD: sort sommerkjole og Eurovision-blues

OOTD i løs, sort kjole fra WEEKDAY
OOTD detaljebillede med sorte negle og geometriske ringeLad os lige starte med at få én ting på det rene, her to dage efter hele herligheden er overstået. Jeg fucking elsker alt ved Eurovision. De vilde kostumer, de halvdårlige sange, de sære gimmicks og glitteret i uanede mængder. Det. Er. Så. FEDT! Derfor er weekenden også blevet brugt med rigelige mængder glimmer på neglene, farver på læberne og svaj i skørtet. Efter det let skuffende resultat (jovist, Portugal havde da en dejlig sang, men sku’ vi aller ha’ no’e mæ gang i?) gik vi ud og dansede, indtil fuglene begyndte at synge. Jeg er såååh meget i søvnunderskud, haha!

Nu går der så et helt år, før vi skal holde glimmerfest igen (i hvert fald eurovisionsk glimmerfest), så man kunne fristes til at blive lidt mut i det, men heldigvis er der snart mange flere sjove ting på programmet. Mine forældre har blandt andet sølvbryllup lige om lidt. Og så skal jeg på hele to festivaler igen i år – Heartland og Tinderbox. Begge dele er jo efterhånden lige om lidt, så jeg er naturligvis i fuld gang med at planlægge outfits.

Det her er virkelig inkarnationen af sommer og festival for mig. Løst, lækkert og lidt funky. Kjolen købte jeg på udsalg sidste år (men den her minder ret meget om), og hele vinteren har den bare hængt og ventet på, at det blev lunt nok til at bære den igen. Den er ret fantastisk, for båndet i taljen kan både bindes løst som her, så den bliver baggy, og stramt rundt om livet, så den bliver tight. Alsidighed 😍

Men før det bliver tid til fest og farver igen, så er der lige et semester, der skal rundes af. Sidste uge på uni, og en deadline rundt om hjørnet. Jov jov, det skal nok gå alt sammen.

OOTD i løs, sort kjole fra WEEKDAY
I må have en dejlig uge, derude!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.