OOTD: Rock’n’roll på Tinderbox

Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017

Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017
Top – Gina Tricot // Jeans – Boohoo // Sko – Converse

Hvordan kan det allerede være en hel uge siden der var Tinderbox? Jeg føler lige, at jeg har stået og danset grimt til Thomas Helmig, men kalenderen fortæller mig altså noget andet… 

Der er noget helt specielt lækkert over festivalmoden, selvom jeg måske er ved at være liiiidt træt af den dobbelte fletning (c’mon girls, har I ikke andre festivalfrisurer?!). Selv gik jeg efter rock chick-looket i mine first ever shredded jeans. Ja ja, jeg er sent ude, men bedre sent end aldrig, ikke?

Jeg skal ikke kunne sige, om det var de røde læber, choker-halskæden eller hvad det var, men et eller andet ved det her look må virkelig have virket, for jeg blev filmet af både DR3 og Tinderbox Aftermovie-crewet den her dag. Kald mig bare famous ;)

Faktisk har looket nærmest hængt på mig lige siden, med ganske få variationer. Toppen købte jeg for nogle måneder siden (kan desværre ikke finde den på nettet?), og den sidder bare lige som den skal. Og selvom det måske er lige i overkanten med både choker og westernbæltet på samme tid, så giver de virkelig (i hvert fald hver for sig) et godt touch til sådan et outfit. Det her er i hvert fald virkelig min safe zone-uniform!

Sorte ripped jeans, sort blondetop, sort frynsetaske, western bælte, Tinderbox 2017Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017Sorte ripped jeans, sort blondetop, beige Converse, choker, western bælte, O-town, Tinderbox 2017Kender I det der, når man kigger på billederne på sit kamera og tænker “Hey, de sidder sgu da lige i skabet dem her!”, hvorefter man får dem op på sin computer, og så er de mega overeksponerede? Jaeh, det skete med dem her. Jeg skal lige lære at tage billeder i høj solskin… Men looket holder stadig, så I får altså billederne alligevel.

You may also like

3 Comments

    1. Tak! ❤
      Jeg vil sige, at de er lige til den tight side den her, og så er det så som så med kvaliteten, hvis jeg skal have et par mere, køber jeg nok et andet sted ;)

      Knus

  1. Pingback: Juni sum up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.