OOTD: regnvejr og Budapest

Dagens i Budapest, grøn sweater + sorte jeans Dagens i Budapest, grøn sweater + sorte jeans Dagens i Budapest, grøn sweater + sorte jeansEr det bare mig, eller er det en lille smule stramt med sådan en regnvejrsdag, når nu vi har været forkælet med så dejligt meget solskin de sidste par dage? Jeg kunne i hvert fald godt bruge mere af den der sol. De siger det skulle blive ret lækkert i morgen, men nu må vi se. Lokaludsigten siger i hvert fald skyer i Odense…

Men, nu er sådan en regnvejrsdag jo altså heller ikke kun skidt. Det gør det eksempelvis noget nemmere at koncentrere sig i et lokale uden ventilation men med meget store vinduespartier. Det kan også være en god chance for at få klemt de sidste looks ud af efterårsgarderoben, før det (heldigvis) snart bliver tid til forårslooks. Og lige præcis derfor, har jeg valgt at geniføre mig overnstående outfit, som jeg rockede på vores sidste hele dag i Budapest.

Læs også: Budapest postkort og guide

Trøjen her, som jeg fandt på udsalg i Weekday, har virkelig været en kær følgesvend siden jeg købte den i januar, fordi den bare er helt perfekt. Tyk uden at blive kluntet, varm uden at blive svedig og simpel uden at blive kedelig. Det eneste minus ved den må være, at de brede ærmer gør det lidt svært, at have den siddende pænt under en jakke. Og at jeg ikke også købte den i sort, da chancen bød sig…

Efter hvad der må kunne betegnes som en halvhård uge (underdrivelse fremmer forståelse, yes?) ville jeg ret meget ønske, at jeg bare kunne krølle mig sammen på sofaen med min sweater og resterne af bland-selv-slikken fra gårsdagens tur i biffen. Men ak, vi viser rimeligt hardcore dokumentar på TV 2 i aften, så jeg tror der bliver rigeligt at se til på min digitale pind.

I må have en dejlig aften, derude!

Dagens i Budapest, grøn sweater + sorte jeans #HelloHungary

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.