OOTD: På dobbeltdate i Budapest

Blå blondekjole fra Moves, hvide sneaks, blå glimmersokkerBlå blondekjole fra Moves, hvide sneaks, blå glimmersokkerDet er min første dag helt uden planer i jeg ved ikke hvor mange uger, og så sent som for et døgn siden lovede de altså stadig strålende solskin og 26 grader i dag. Klassisk dansk sommer, så vælter regnen ned! Det er selvfølgelig også meget hyggeligt, men stadig… Til gengæld har jeg lige et sidste glimt fra vores sommertur til Budapest, som jeg vil dele med jer, og så skal I nok få lov til at slippe for at høre mere om den by. For nu. Tror jeg… 

Anyhow, da jeg spurgte Janni, om hun og hendes kæreste ville med på en smuttur til Budapest i uge 28, gik der ikke længe, før hun påpegede, at vi så ville komme til at holde årsdag med vores kærester sammen. Sagen er jo den at vi – ganske uafhængigt af hinanden! – blev kæreste med hvert vores mandebekendtskab på den samme dag for fire år siden. I know – what are the odds?! Det har altid lidt været en intern joke mellem os, men i år fik det altså lov til at blive lidt mere end det.

De to havde et stort ønske om at prøve at spise på en Michelin-restaurant på turen, eftersom byen har vildt mange af dem, og det er et af de få steder i verden, hvor det kan lade sig gøre for et mindre beløb end hele nationalbudgettet. Og hvad kunne være mere oplagt, end at kombinere besøget med fejringen af de fire års kæresteri?

Det var en sand fryd at opleve, hvordan de tre parter af selskabet, som er i besiddelse af velfungerende og ganske normale smagsløg, nærmest sang af lykke over maden, som tydeligvis ramte plet. Desværre gjorde maden ikke noget godt for mine fucked up, dysfunktionelle af slagsen, men ikke desto mindre var det en skøn oplevelse uden lige!

Blå blondekjole fra Moves, hvide sneaks, blå glimmersokkerI andledningen havde vi alle dresset en lille smule op (de stakkels mænd rendte rundt i deres lange bukser og skjorter og kampsvedte til deres store fortrydelse!), selvom det slet ikke var nødvendigt på restauranten. Jeg havde fundet min fine blondekjole frem, som jeg faktisk købte til nytår, men som i realiteten gør sig langt bedre som sommerkjole. Tilsat blå glimmersokker (har jeg nogensinde fortalt jeg, hvor meget jeg elsker glimmersokker?!) synes jeg faktisk, det var et ret genialt look til en low key, fancy schmancy, storby-dobbelt-date.

Blå blondekjole fra Moves, hvide sneaks, blå glimmersokkerBlå blondekjole fra Moves, hvide sneaks, blå glimmersokkerP.S. tjek lige ud, hvor knivskarpe mine lægmuskler ser ud på de her billeder! Sådan seks dages byvandring op og ned af bakker og trapper gør altså noget ret godt for kroppen, når nu det skal være, haha!

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.