OOTD: lunt, lækkert og en lille smule bæredygtigt

Outfit, hvid trøje, blå nederdel Outfit, hvid trøje, blå nederdelJeg elsker Readathon og deltager gang efter gang, men det er altså også en hård omgang at komme igang igen efter. Det er bestemt heller ikke blevet gjort lettere af, at jeg er blevet ramt af en flow blown omgang jeg har det virkelig skidt. Jeg måtte klynkende ringe til lægen i morges efter en lang og smertefuld nat, og så får jeg svar i morgen, om det er den der berygtede kolde lungebetændelse eller ej. Indtil da er jeg blevet ordineret hvile, kærlig omsorg og ingen opvask.

Og pludselig er jeg vildt glad for at leve i så teknologisk en tid. Okay, det er jeg sådan generelt ret ofte, men især når man er stavnsbundet til sofaen er det ret dejligt stadig at kunne kommunikere med resten af verden. Og hvordan skulle jeg ellers kunne vise jer et af mine nye yndlings outfits?

Outfit, hvid trøje, blå nederdelDet her er nemlig et af de outfits, hvor jeg både føler mig godt tilpas i kulden og samtidig har jeg det også ret godt med mig selv. Trøjen er købt second hand, nederdelen er egentlig en kjole, som var lige ved at ryge ud, og skoene er af den slags, der kan holde i årevis, så jeg ikke bruger flere ressourcer end højst nødvendigt. Det er sgu da rart med sådan et lige-ved-og-næsten bæredygtigt outfit. Lidt har jo også ret, i den store kamp, ikke sandt?

Efter jeg gik lidt shop amok i starten af måneden, gav jeg mig til at rydde ud i garderoben. Alle de hullede ting røg til H&M’s close the loop-kampagne, så jeg med lidt bedre samvittighed kan købe flere, tykke trøjer hos dem. Alt det brugbare, som jeg ikke brugte længere, røg derimod til Røde Kors, og her var kjolen egentligt også ved at ryge med, for den der udskæring gjorde virkelig ikke noget godt for mig, så jeg brugte den aldrig. På den anden side er jeg bare dybt forelsket i sæsonens plisserede nederdele, så jeg gav den en chance til i et nyt format, og jeg elsker det!

De her billeder er i øvrigt taget sammen med min personlige bæredygtighedsdronning (ind i mellem regnbyerne), så hvis I er til mere af al den grønne snak, så er hun helt bestemt retningen I skal gå :)

Outfit, hvid trøje, blå nederdel Outfit, hvid trøje, blå nederdel Outfit, hvid trøje, blå nederdel

Den opmærksomme læser vil måske også have bemærket, at jeg pludselig er blevet blond, men det skal I nok høre meget mere om inden for de næste par uger!

You may also like

3 Comments

  1. Pingback: Oktober sum up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.