OOTD: I’m blue dabadidabadu

Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono

Jeg gad nok vide, hvor mange overskifter, titler, annonceringer og andet sjov og spas, der er kommet siden 1998, som på nogen som helst måde har inkluderet farve blå, og som på ingen måde har refereret til Eiffel 65? Mit bud er: ikke ret mange. Jeg prøvede virkelig at lade være, men det er ligesom Pavlovs hunde – det kommer bare helt instinktivt! 

Dem af jer, der følger med på Instagram har nok allerede opdaget det (ellers er det virkelig en overdrivelse at påstå, at du følger med, just sayin dude…), men jeg synes, det var på sin plads lige at få det præsenteret ordentligt herinde. Tadaa – jeg har fået nyt hår! 

Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono
Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono
Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono

Hvis I har fulgt med herinde over længere tid ved I nok, at jeg har for vane at skifte på form og farve på toppen af hovedet med jævne mellemrum. Jeg har faktisk enormt atypisk haft samme afblegning og styling i vildt lang tid nu, så det var long overdue at få gjort noget ekstremt ved det. Og hvad er så bedre end buzz cut og selvlysende blå? Jeg eeeeelsker det! 

Jeg føler mig efterhånden som en lokal celebrity i Odense! Okay ja, det siger måske også en hel del om Odense (fuck it, jeg elsker min by!), men jeg bliver stoppet på gaden af fremmede, tidligere på ugen talte jeg med en journalist, som med det samme vidste, hvem jeg var, da han fik at vide, at jeg havde blåt hår, Rikke har lavet den fineste illustration af mig, og Elise har brugt mig som model. Det er simpelthen noget af det sjoveste, der er sket for min hverdag længe, at rende rundt med blåt hår, haha.

Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono

Billederne her, som smukke Jeanette har taget, har efterhånden en uges tid på bagen, så farven er allerede en del mere udvandet i skrivende stund, men den holder sig sgu ret godt. Og vær beredt folkens: der skal leges! Jeg skal teste alle regnbuens farver i det her hår – min største overvejelse er, hvilken farve jeg skal prøve næst?

Man har kun det fun, man selv blander, og det her hår har hævet mit humør helt enormt. Life is good.

Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono
Dagens i genbrugsfund; Buksedragt fra Monki; retro solbriller; boots købt over Tradono

You may also like

2 Comments

 1. Det ser da også megafedt ud! Love it <3

  Jeg fik selv taget mig sammen til at lave et par lilla striber i håret – og har fået rigtig positiv respons på det (er dog ikke blevet stoppet på gaden, men nu går jeg også mest rundt i Kbh, og der er det måske knapt så iøjefaldende :P )

  1. Mange tak! Jeg farvede faktisk det hele lilla i går aftes, hehe 😅
   København er klart mere vandt til de fantasifulde farver end lille Odense er – lige der kan man godt mærke, at det her stadig er en provinsby :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.