OOTD: fuld fart frem og farvel til sommeren

Outfit, sort nederdel, hat
Outfit, sort nedersel, hat
Fredag, åh søde fredag, hvorfor lader du os vente sådan? Er I vimmer, hvor kan jeg bare pludselig mærke, at hverdagen for alvor er kommet igang igen. Lidt af et kulturchok efter sådan tre måneders sommerferie, skulle jeg ellers hilse at fortælle jer. Jeg har kæmpet lidt ekstra for at huske at trække vejret helt ned i maven i løbet af ugen, men nu hvor jeg sidder her i sofaen med hårkur i håret, VMD i fjerneren og cookies på bordet, så føles det helt okay igen. Gu’ er det hårdt, og gu’ har jeg stadig ikke helt fundet rytmen, men hold fast, det er også bare spændende!

Men hvad laver jeg så ud over at have travlt? Jo, jeg undrer mig over, hvordan man både kan opdage grå hår (som 23-årig!) og få bumser af teenage-agtige proportioner på én uge? Hvornår pokker jeg dog nogensinde skal få tid til at træne lidt igen? Og hvordan det kan være vinter og sommer på samme dag hver eneste dag hele ugen?? Jeg er meget forvirret, kan I nok fornemme. Jeg aner ikke, om jeg skal tage varmt eller køligt tøj på om morgenen, for uanset hvad, så er det forkert. Frustrerende, skulle man tro. Men så igen, så burde vi vel efterhånden være ved at være i træning efter den her sommer, ikke?

Ikke desto mindre, så kan jeg altså mærke, at efteråret er lige på trapperne. Jeg har fundet den flotteste efterårsfarve frem til neglene (og overvejer også snart handskerne om morgenen?), og så forsøger jeg at få det absolut sidste ud af sommerens tøj, så jeg med god ro kan lægge det hele til rette i sit vinterhi.

Outfit, sort nederdel, hat
Outfittet her er faktisk et af sommerens festivalfavoritter, som jeg desværre aldrig fik foreviget i sit rette element, så da chancen bød sig til lidt sommerlige vibes sidste weekend, måtte jeg slå til. Jeg er ret stor fan af kombinationen af det korte i toppen og det lange i nederdelen. Og så kan en god hat i øvrigt redde enhver dårlig hårdag, haha!

I morgen går turen til Aalborg og bogbloggertræf, og søndag holder denne smukke dame fødsesldag, så vi fortsætter i fuld fart frem. Ha’ en skøn weekend derude.

Outfit, sort nederdel, hat
Outfit, sort nederdel, hat
Outfit, sort nederdel, hat
Jeg har i øvrigt lige set Søren Fauli danse en Pokémon-jive. Tillad mig at spørge, what the hell?!

You may also like

6 Comments

    1. Tak skal du have. Jeg er også ret glad for den, omend den ikke altid er lige praktisk, hehe ;)

      Knus

    1. Tusinde tak! Den er desværre noget der ligner fire år gammel, men mon ikke man stadig kan finde noget der ligner ude på det store internet? :)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.