OOTD: festival fashion og sus i skørterne

Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018

Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018
{kjole – Beyoncé for H&M // bælte – boohoo // sneakers – New Balance}

Hænderne i vejret, hvis I også bliver lidt mere eksperimenterende med jeres stil, så snart temperaturen sniger sig over de 20 grader? As do I – og på Heartland nåede termometret efter sigende helt op over 30 grader, som herhjemme er bedre kendt som jeg fucking smelter, skaf mig noget skygge og en isvand! Det må jo nødvendigvis betyde, at eksperimenterne når nye højder i takt med varmegraderne, så mit seneste fund fra Veras Market kom som kaldet!

Selvom jeg som skrevet måske ikke er helt lykkelig over min krops fremtoning lige i øjeblikket, så findes der altså intet i den her verden, som kan få mig til at dække mig til i den her hede. Eller jo, det skulle da lige være en eventuel jobsamtale, men dem er jeg ikke umiddelbart blevet inviteret til endnu, så indtil da…

Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018Det skøreste er, at lige efter jeg havde gået og joket om, at den her kjole nok ikke var vildt passende på en arbejdsplads (det er ikke så tydeligt her, men den er enormt gennemsigtig!), rendte jeg ind i først en kommende freelance-arbejdsgiver og derefter en tidligere arbejdsgiver. Nu er det ikke fordi Heartland er en mikroskopisk festival, men det illustrerer da bare ekstremt tydeligt, hvilke kredse og jobtyper jeg tiltrækkes af, når jeg kan rende ind i så mange professionelle relationer, mens jeg render rundt nærmest uden tøj på, haha!

Men uanset hvor nøgen kjolen nu engang måtte være, så elsker jeg den seriøst. Farverne, printet og det fantastiske sus i skørterne. Sidstnævnte i øvrigt et påklædningsprincip jeg drømmer om at dyrke på det groveste! Hver dag er jo en fest – i hvert fald de fleste – så hvorfor ikke klæde sig efter det?

Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018Dagens; turkisblå genbrugskjole; Beyonce for H&M; Veras Market; Heartland Festival 2018

You may also like

2 Comments

    1. Tusinde tak! Jeg synes virkelig også den er fantastisk. Og ja, festivalen var en drøm 😍

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.