OOTD: den magiske vinterfrakke

Dagens i asymmetrisk sort vinterfrakke fra Cheap MondayDagens i asymmetrisk sort vinterfrakke fra Cheap MondayGlædelig fredag! Min uge har været helt rundt på gulvet, og jeg har slet ikke nået alle de ting, jeg gerne ville, men nu er det fredag, og jeg har en ret så lækker weekend foran mig. Og hvis den solopgang jeg sidder og nyder her fra 07:54’eren mod København (07:51’eren var forsinket, så jeg prøver noget nyt i dag, uuuh) på nogen som helst måde er sigende, bliver det magisk.

Tillad mig sådan en (indtil videre) smuk efterårsdag at vise jer den smukkeste og mest perfekte frakke, jeg nogensinde har ejet. Jeg har virkelig været udfordret på frakkefronten, for hvordan finder man lige en frakke som 1) er varm, 2) er flot, 3) bliver ved med at være det i mange år uden 4) at være kedelig, 5) har bare en snert af bæredygtighed i sig og 6) ikke vælter budgettet fuldstændigt? Det virkede helt seriøst ret tæt på umuligt…

Og så skete miraklet! Boozt.com havde nemlig udsalg på overtøj hen over lønningsweekend (genialt, I know), og pludselig dukkede den her skønhed op. Sat ned til halv pris. 1 styk tilbage. I min størrelse! Jeg lagde mig til at sove på det, for selvom den stod til halv pris, kostede den altså stadig 950 kr., hvilket unægteligt er en slat. Men efter en nats meget urolig og ængstelig søvn (seriøst, hvad nu hvis nogen købte den for næsen af mig?!), var der ikke noget at gøre. Frakken måtte købes!

Dagens i asymmetrisk sort vinterfrakke fra Cheap MondayLad og tjekke listen igennem:

  1. Tjek (57% uld, ja tak)
  2. Tjek (assymetrisk snit, cool detaljer, sort som min sjæl)
  3. Tjek (klassisk silhuet, velsiddende)
  4. Tjek (se punkt 2 + 3)
  5. Tjek (de 57% uld er genanvendte)
  6. Tjek. Ish

Det her er synet af rendyrket materiel lykke, folkens!

Dagens i asymmetrisk sort vinterfrakke fra Cheap MondayDagens i asymmetrisk sort vinterfrakke fra Cheap MondayDagens i asymmetrisk sort vinterfrakke fra Cheap Monday

Jeg ville enormt gerne linke til frakken, men det var som sagt den sidste, de havde tilbage, og jeg har ikke kunne finde den andre steder, desværre…

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.