OOTD: bæredygtigt fra bunden

Dagens i sort, oversize trøje og lyserød nederdel

Dagens i sort, oversize trøje og lyserød nederdel
Trøje + nederdel – Gina Tricot // Bælte – BooHoo // støvler – Vagabond

Happy Monday!

Jeg starter lige ugen i frisørstolen. Igen! Der bød sig pludselig en mulighed for endnu et show, hvor det hår jeg fik lavet for 14 dage siden fungerede som den perfekte base, og så ville det jo være fjollet at sige nej, ikke? Så indtil videre har jeg jongleret job, studie, transport, frisørsjov og nu også blogging i dag, haha. Nej, jeg keder mig sjældent!

Men altså, når nu jeg efterhånden har fået lavet nyt hår to gange, siden de her billeder blev taget, så er det vist også ved at være det, man kalder på høje tide, at jeg får vist jeg det sidste af outfittet her. For ja, det er fra samme dag som billederne med min magiske frakke. Men der var mere godt at komme efter!

Da der i sidste måned var open by night i Odense, gik jeg på intens jagt efter en ny trøje. Jeg havde set mig lun på looket med en lang, oversize trøje, som både kunne sidde formet som her, men også loose og afslappet. Så dét måtte jeg naturligvis finde!

Dagens i sort, oversize trøje og lyserød nederdelJeg er ret på røven over, at min mission skulle vise sig at lykkedes i intet mindre end Gina Tricot! Trøjen er lavet af 100% økologisk bomuld, og endte faktisk med kun at koste mig 120 kroner. Jeg ved godt, at der garanteret ligger en masse grimme ting bag, når man kan købe den så billigt, men jeg er nu stadig vild med, at det er blevet så tilgængeligt at købe bæredygtigt tøj.

Dagens i sort, oversize trøje og lyserød nederdelJeg ville gerne linke til trøjen, men kan desværre ikke finde den online længere.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.