OOTD – and have I got news for you!

OOTD_HCAFESTIVALS_4 OOTD_HCAFESTIVALS_6

Man går aldrig galt i byen med en lille The Weather Girls-reference, vel?

Som jeg så elegant fik hintet til den anden dag, så har der været lidt ekstra spænding i denne uge, som er kulmineret i, at jeg kommer til at få lidt ekstra travlt i fremtiden. Huh? Jo, som bekendt skal jeg jo starte op på min kandidat her fra den 1. september, hvilket rygterne generelt vil vide, betyder øget arbejdspres. Fair nok, det tager vi med. Men oven i det, så har jeg også fået nyt job!

Jeg har været hos Deal.dk i lidt over et år, og jeg har simpelthen været  glad for at være der. I en verden hvor et godt CV er vejen frem, har de givet mig virkelig meget godt, men jeg føler også, at tiden er inde til, at jeg får udvidet mit arbejdsmæssige repertoire. Så da en spændende mulighed bød sig, kunne jeg ikke lade være med at sende en ansøgning af sted.

Ansøgningen førte til en jobsamtale (faktisk ville de have haft mig til samtale, mens vi var på ferie. Gisp!), som senere samme dag førte til det glædelige opkald om, at de gerne ville have mig som en del af holdet! Så allerede fra på mandag af kan jeg kalde mig en del af TV2’s digitale team på Kvægtorvet her i Odense. Hva’ si’r I så?

OOTD_HCAFESTIVALS_1

Jeg er helt vildt stolt af, at have landet en stilling i et af Danmarks største mediehuse. Især fordi jeg, som nogle måske kan huske, troede det var en drøm, jeg havde givet endeligt afkald på, da jeg droppede ud fra journalistik. Men heldigvis har det vist sig, at verden ikke er helt så skarpt skåret. Ja faktisk tror jeg, at min journalistiske baggrund nok har hjulpet mig til stillingen, for snakken faldt i hvert fald på de journalistiske nyhedskriterier under jobsamtalen. Så måtte jeg jo lige hjem og se, om jeg stadig kunne huske min gode gamle A-V-I-S-K. Det er præcis lige som at lære at cykle ;)

Men nu lige tilbage til det der med at have travlt. For den gode nyhed er, at jeg nu bliver ansat på langt flere timer, end jeg har haft hidtil, hvilket min pengepung (jeg var helt seriøst lige ved at skrive garderobe – hvad hjertet dog er fuldt af) stensikkert kommer til at sætte pris på. Den dårlige er så, at jeg skal til at have weekendarbejde igen, men så må vi tage det med. Hvad man dog ikke gør for et godt CV, haha.

OOTD_HCAFESTIVALS_2 OOTD_HCAFESTIVALS_3 OOTD_HCAFESTIVALS_5OOTD_HCAFESTIVALS_7

Billederne her er taget i weekenden, hvor jeg gik rundt og nød Blomsterfestivalen med mine søde veninder. Jeg er helt vild med grafittihundene, der allerede er blevet et stort hit på Instagram. De er en del af HCA Festivals, der kører for fulde drøn i denne uge, og sikke byen summer af liv!

You may also like

11 Comments

  1. Hvor er det sejt med dit nye job! Det glæder jeg mig til (måske) at høre mere om herinde på bloggen. Det er i hvert fald i job i en retning, som jeg selv godt kunne (tænke mig at) ende med :-)

    /Line

    1. Jeg er også så stolt! Jeg skal nok dele mere herinde, når jeg engang ved mere om, hvad pokker jeg egentligt kommer til at lave, hehe ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.