Ønskeliste

Glædelig søndag derude! <3

Jeg tror slet ikke, jeg har nået at nævne herinde, at jeg faktisk har fødselsdag i morgen! Jep, det bliver intet mindre end min 23. af slagsen, og jeg glæder mig faktisk ret meget .

På selve dagen kommer der nok ikke til at ske det store ud over det sædvanlige (formiddagsyoga, studie and so on), men resten af ugen er faktisk fyldt med dejlige ting. Tirsdag har jeg en kaffedate med min gamle roomie, onsdag kommer hele familien til middag, torsdag er arbejdsdag, og fredag holder jeg fest for hele flokken. Tror måske jeg skal bruge hele dagen i morgen på at bage kager, for jeg er kommet til at love fødselsdagskage både onsdag, torsdag og fredag, haha!

Men der er jo selvfølgelig ingen fødselsdag uden den store udarbejdelse af ønskeliste, og her må jeg indrømme, at jeg faktisk er blevet ret så begejstret for Post Danmarks smarte app, Ønskeskyen. Du installerer bare programmet i din browser, og så kan du klikke på den lille sky, hver gang du falder over et eller andet på nettet, som du godt kunne tænkte dig i gave. Det er ret smart, for på den måde kan du hele året opbygge din ønskeliste, så du ikke skal lægge hovedet i blød, når tiden nærmer sig, og dine venner og familie kan endda se, hvilke ting andre har sagt dibs for, så alle ikke ender med at give det samme. Ret så smart!

ØNSKELISTE
1 – LP’er – Electric Lives+- // 2 – højtaljede skinny jeans // 3 – neglelakker fra Essie // 4 – Helly Gloves fra Markberg // 5 – stilletter // 6 – bøger – A Christmas CarolPeter PanAlice’s Adventures in Wonderland // 7 – plakat fra Minimalistic Mess

Jeg har samlet nogle af de ting, som lige nu ligger i min Ønskesky i komplet urangeret orden, for jeg drømmer helt ærligt om hver eneste del, haha.

Hvad med jer? Er I ved at have fået styr på ønskelisterne til jul eller måske også en fødselsdag rundt om hjørnet?


Og husk nu, at det er ved at være sidste chance for at deltage i konkurrencen om et skønt gavekort til Kafferisteriet for 2 personer. Chancerne for at vinde er stadig ret høje, så skynd jer at deltage!

 

You may also like

5 Comments

  1. Pudsigt. Jeg skulle også til at lave min ønskeliste færdig og udgive den ;) That must be fate.
    Selvom min dog er til jul, men det er vel ikke for tidligt at glæde sig til gaver?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.