Om at skabe sine egne traditioner

wpid-received_10206866250149644_zps4zmgccu5_edit_1453745242495.jpeg
Grynede natte-selfies af vidunderlige damer er vejen frem!

Jeg tilbragte virkelig min fredag i det absolut højeste gear, omringet af nogle af de aller dejligste mennesker jeg kender til. Faktisk tror jeg næsten ikke, min aften kunne have været bedre. Mine gymnasieveninder og jeg ville gerne have holdt nytår sammen, men det kunne ikke lade sig gøre, så vi besluttede os for at skide på de konventionelle regler og holde vores eget nytår. And so we did!

Lige omkring årsskiftet blev der på godt og ondt skrevet mangt og meget om den famøse fest vi holder på årets sidste dag. Er den virkelig alt besværet værd? Bliver det nogensinde, hvad vi håbede på? Er det blevet moderne at hate på nytår? Er folk generelt blevet nogle sure gamle mokker? Jeg er nok ikke den rette til at svare på nogle som helst af disse spørgsmål, for jeg har selv et had-/kærlighedsforhold til den aften. Jeg elsker, at vi klæder os på i vores fineste tøj, pynter stort op til fest og gør lidt ekstra ud af det hele. Men jeg hader også altid de forventninger og forpligtigelser, der ofte følger med dagen, og som ofte leder til skuffelser. Desuden kan jeg ikke se, hvorfor det storslåede engagement skal begrænses til denne ene aften – hvorfor ikke tage det med til hver eneste fest?

Derfor tog vi sagen i egen hånd og sørgede for en nytårsfest, der kun inkluderede lige præcis de dele, vi havde lyst til. Og sikke en aften.

Folk fandt det stivest puds frem igen, nogle af vores venner dukkede endda op med hjemmebagt kransekage, og vi hoppede alle sammen ind i et imaginært nytår, da klokken slog noget ála 00:23 efter vi naturligvis havde set 90-års fødselsdag. Vi skålede i champagne, som eksploderede ud over det hele, og så blev der naturligvis skrålet med på Vær Velkommen Herrens År og nationalsangen. Derefter blev vores stuegulv forvandlet til et vaskeægte dansegulv fyldt med flotte moves og skøre trin. Sjældent har jeg brugt så mange timer på at grine højlydt og fnise hysterisk i et anfald af komplet venskabslykke. I det store hele var det en fantastisk aften, som langt overstrålede den rigtige nytårsaften (bortset fra at vi manglede fyrværkeriet, men i stedet fik vi snevejr), og jeg håber virkelig, at en ny tradition er blevet født! Den eneste ændring, jeg kunne finde på at lave, skulle være at invitere endnu flere vidunderlige mennesker med næste gang, haha!

Efter sådan en aften var lørdag af gode grunde temmelig ramt, og det blev ikke til meget mere end film på sofaen og så lidt bevægelse som muligt. Men med en hel uge så fyldt med glæder samt så vidunderlig en aften, så er det lige til at klare. Desuden tog vi også stærkt revanche i går, med en alt for dyr IKEA-tur og nogle yderst tiltrængte hjemmeopdateringer, som I får at se senere på ugen.

Hav en skøn mandag indtil da! :)

You may also like

2 Comments

  1. Det var helt sikkert en virkelig hyggelig aften, og hvis ikke vi holder nytår sammen, så kan det helt sikkert godt være, at en tradition bliver født? :)

    1. Med den statistik vi holder os indtil videre kunne det i hvert fald hurtigt blive en nødvendighed ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.