Om at blive blond og en smuttur til Barcelona

Outfit, hvid trøje, blå nederdelSå sidder jeg endnu en gang i toget i østgående retning (hvis geniale idé var det i øvrig at droppe alt salg af mad i DSB’s toge?! Det er alt for længe siden, jeg spiste morgenmad…), på vej til frisøraftale i Rødovre. Jeg skal have gjort noget ved det der skørt blonde hår, jeg render rundt med lige for tiden. Og hvorfor er jeg så pludselig blevet blond?

Okay, det er selvfølgelig ikke det mest ekstreme i hele verden, når det mig der sidder bag tasterne, for jeg skifter som bekendt hårfarve… ofte. Men denne gang er det altså lidt ekstra cool, hvis jeg selv skal sige det. For jeg skal sgu sidde hårmodel for én af de to danske repræsentanter til en stor, international konkurrence i Barcalona! Jeg nævnte det helt kort for et par måneder siden, men nu er det altså ved at være oppe over. Vi rejser fredag formiddag, og så er den store konkurrencedag på søndag!

Konkurrencen arrangeres af Wella Professionals og har deltagere med fra hele verden. Min frisør stiller op i kategorien Color Vision, så I kan nok gætte jer til, at farven bliver mere end bare blond. Præcis hvad jeg får lavet, kan jeg sjovt nok ikke afsløre før konkurrencen, men jeg vil forsøge at opdatere så meget som muligt både her og på Instagram på turen. Hele herligheden skulle i øvrigt gerne blive live streamet via Wella Professionals’ facebookside (hvis I ikke lige ved, hvad I ellers skal få sådan en søndag til at gå med). Og så er der endda en People’s Choice Award, så hvis I smider et #ColorVisionDenmark på Instagram eller Twitter i løbet af weekenden, så sender i en meget værdsat stemme i retning af min søde frisør og mig.

Jeg glæder mig helt vildt! I dag får jeg lavet håret færdig, og så skal jeg også også prøve den ret fantastiske kjole, som er blevet syet til mig. Så skal jeg lige igennem en helt almindelig uge med studie og arbejde – og så står den ellers på forlænget weekend i Barcelona! Vi får kun en lille smule fritid, så turistattraktioner bliver der nok ikke tid til, men jeg tager gerne imod tips til de bedste caféer, restauranter og nattklubber. Hvem sagde, at man ikke måtte blande forretning med fornøjelse? ;)

You may also like

6 Comments

    1. Ja, jeg håber virkelig også at der bliver tid til en lille smule solskin dernede ;)

      Knus

    1. Ja, det er helt vildt spændende! Og det bliver rart at komme ned og mærke solen en smule igen ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.