Om ansigtsolie og selvforkælelse

[Dette indlæg indeholder reklame i form af produkt modtaget til test gennem min praktik. Alle ord og holdninger er mine egne]

Green People Damask Rose Facial OilGreen People Damask Rose Facial OilJulen er hjerternes fest, men før dit hjerte løber helt af med dig af kærlighed til alle dem omkring dig, husker du så også dig selv? Det er faktisk noget, jeg gerne vil tale en del mere om, men for nu vil jeg nøjes med at tale om selvforkælelse.

Mere specifikt selvforkælelse til ansigtet. Sagen er nemlig den, at min aftenrutine nærmest er gået hen og er blevet mit yndlingstidspunkt på dagen. Hvor morgenrutinen handler om at fjerne nattens spor og smuksere sig (for sin egen skyld), så handler aftenrutinen langt mere om at afrunde dagen og slappe af. Og det er raaaaaart.

Især efter jeg fik den her olie fra Green People med hjem, er det blevet virkelig lækkert. Jeg har ikke altid været lige god til det der med at massere mine cremer godt ind i huden – den skal ligesom bare på, og så er det det, ikke? Mjah, i teorien jo. Men hvis du tager dig tid til at massere ansigtet godt, trænger cremen både bedre ind, og du får desuden stimuleret blodcirkulationen godt, hvilket jo modvirker rynker. Og det vil vi gerne have!

– og før I kommer for godt i gang med ungdom vs. rynker, så var der en meget ivrig ekspedient, som sidste år (lige efter jeg var fyldt 24) forklarede mig, at jeg ligeså godt kunne begynde at bruge antirynkecremer nu. Det anbefales faktisk fra man fylder 25, så det er bare med at komme i sving.

Green People Damask Rose Facial OilGreen People Damask Rose Facial OilDet der med at rense ansigtet godt og påføre gode produkter er virkelig noget, vi alle sammen burde forkæle os selv med hver dag. Det giver en perfekt afslutning på dagen, og lader dig komme ned i gear, så du kan være rolig og afslappet, når du kravler til køjs

Men altså, den der olie er vidunderlig. Et par dråber i min natcreme giver en konsistens, som nærmest opfordrer dig til at massere den godt ind og forkæle dig selv. Olien stimulerer blandt andet hudens evne til at regenerere, og så hjælper den til at holde på fugten her i vinterkulden. Derudover er den lavet på udelukkende naturlige og 99% økologiske ingredienser. Kæmpe hit!

Green People Damask Rose Facial Oil

You may also like

2 Comments

  1. Jeg burde virkelig oppe mig på den front, mit trætte grå fjæs kunne godt trænge – men det er få gange om ugen jeg får mig snøvlet sammen til at gi’ det lidt olie (:

    1. Hvis du stiller olien sammen med din natcreme er det meget lettere at huske, når du alligevel renser ansigt og den slags. Antager helt arrogant, at du naturligvis gør det hver aften, haha 😉

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.