Oktober sum up

Så nåede vi sørme igennem endnu en måned, og det er blevet tid til at kigge tilbage. Oktober blev for mit vedkommende en måned fyldt med alt det bedste, som livet har at byde på, men det blev også en måned fuld af travlhed, tanker og tunge skyer. Efteråret har for alvor taget fat, og det har givet os en kombination af Danmark i hendes smukkeste udklædning og hendes mest grå og triste. Sådan vil det altid være herhjemme, og selvom det ikke altid er lige fedt, så tror jeg stadig ikke, jeg ville kunne undvære det.

De bedste billeder

Bøgerne: takket være det halvårlige readathon, og hvad jeg generelt vil kalde en ret god bogmåned, så nåede jeg igennem fire fantastisk bøger denne måned. Hele min efterårsferie brugte jeg hvert et ledigt øjeblik med den fantastiske The Bone Clocks i hænderne, som er en læseoplevelse jeg sent vil glemme. Under readathonet nåede jeg igennem den nye, smukt illustrerede udgave af Harry Potter og De Vises Sten, hvilket naturligvis var et fantastisk gensyn. Derefter fik jeg også pløjet mig igennem Neil Gaimans underholdende Neverewhere om London Below, og sidst på måneden fik jeg i selskab med min dejlige læseklub indhentet resten af verden, da vi endelig læste Harper Lees omtalte Go Set a Watchman.

Det bedste citat: ‘Night is happening. All the nightmares that have come out when the sun goes down, since the cave times, when we huddled together in fear for safety and for warmth, are happening. Now,’ she told them, ‘now is the time to be afraid of the dark.‘ Neverwhere.

Shopping: Månedens overskud blev denne måned reserveret til to bøger, som jeg ikke kunne leve uden. Månedens læseklubsbog, som jeg jo skulle have under alle omstændigheder og så selvfølgelig min illustrerede Harry Potter.

Det bedste øjeblik: Det er jo nærmest ikke til at vælge! Der var den fantastiske weekend i Aarhus, readathonet, da SAVEUS tog røven på hele Danmark og så hele den der sidste uge af oktober, som var ret så lækker. Det bedste var dog nok en herlig date-aften med min kæreste ganske uden andledning, men med musical og lækker mad. Det var ret så skønt!

Jeg vil huske måneden for at have været fyldt med alt det bedste, som efteråret kan byde på. Smukke solskinstimer, lækkert vintertøj, hyggelige stunder, gode bøger, fantastisk mad, familiestunder, kærlighed, dejlige mennesker og meget mere. En måned bliver hurtigt lidt mere fantastisk, når der er en uges ferie inkluderet ;)

November bliver en dejlig måned med fødselsdagsfejring sammen med både familie og venner. Det bliver den første spæde start på vinteren og dermed også så småt på eksaminerne. Det bliver en måned med både de største og de mindste bøger, og så bliver det bare en måned fuld af liv. Jeg glæder mig endnu en gang!

Hvordan har jeres oktober været? Fik I nået det I ville, og har I store planer for november? 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.