Oktober sum up

wp-1476800653350.jpg
{I oktober har jeg lavet græskarhoveder…}
Harry Potter, Ravnenes Hvisken, Mareridt & Myrekryb
{… og læst en pokkers masse bøger}

Hallo, det er jo november folkens! En måned som folk elsker at hade – vi er allerede trætte af efteråret, og der er stadig alt for længe til jul – men jeg er altså ret vild med den. Det er den måned jeg har fødselsdag, men det er også en måned, hvor man som studerende begynder at samle de løse ender, hvor man som familie begynder at skrue endnu mere op for hyggen, og hvor man som pluviofil får tilfredsstillet sine vildeste behov, haha.

Men en ny måned betyder jo som så mange gange før også afskeden med en gammel. Var den elsket, var den hadet eller var den helt anonym? Lad os kigge tilbage og finde ud af det.

Bøgerne: Jeg føler mig altid så herligt effektiv, når der har været Readathon, og denne gang var ingen undtagelse, da jeg i denne måned kunne afslutte hele fire bøger. Den dag jeg glemmer hjemsøger stadig mit sind som en af de absolut smukkeste ungdomsbøger, jeg nogensinde har læst. Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er den af Harry Potter-bøgerne, som jeg elsker mindst, men det er stadig en skøn bog, og Jim Kays vidunderlige illustrationer gør den bare endnu bedre. Ravnenes Hvisken tog fuldstændigt fusen på mig, og gav mig en kæmpe, uvant trang til dansk fantasy (og Nordisk Mytologi!). Og så fik jeg endelig vendte den sidste side i den populære murstensroman Byen Brænder.

Det bedste citat:

At dømme ud fra skyggerne, der ses i skæret fra den grønne papirlampe, skulle man ikke tro, at det var to drenge, der sad helt tæt på hinanden og forsøgte at finde sig selv. Man ville bare se skyggen af nogen, der krammede, og den ene var ikke til at skelne fra den anden.

"Den dag jeg glemmer" af Adam Silvera
{Jeg har blandt andet læst Den dag jeg glemmer…}
Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten
{… og Ravnenes Hvisken}

Shopping: Okay, i september shoppede jeg overhovedet ikke, så i oktober gik jeg en lille smule amok. Jeg fik blandt andet en “ny” lækker strik til samlingen, og så fik jeg generelt givet mit vinterlook en ordentlig opdatering. Desuden forkælede jeg også mig selv med en smuk ny kalender, som jeg glæder mig til at indvie, når vi snart tager hul på det nye år.

Månedens udfordring: Jeg udfordrede mig selv og alle jer til at tænke på tre positive ting hver morgen, før vi stod ud af sengen. Hvordan er det gået for jer? Jeg arbejder stadig med det, og det er bestemt ikke alle dage, det er lykkes. Hvis jeg ikke skal op efter en klokke er det glæde nok i sig selv bare at sove længe, så i weekenderne har jeg helt droppet det, men jeg nyder at starte hver dag med at yde en lille bitte mental udfordring, for at gøre dagen bedre.

Næste måneds udfordring kommer i næste uge, og jeg kan afsløre at også den kommer til at have lidt med søvn at gøre ;)

Vafler, stearinlys, te, blomster
{Jeg har nydt sløve morgener…}
Gule/brune blade på græs
{… den smukke natur…}
Outfit, hvid trøje, blå nederdel
{… og efterårets skønne mode!}

De bedste øjeblikke: Pyh, lige nu kan jeg nærmest ikke huske andet end arbejde, studie og sygdom. Jeg fik taget mig en hel uge i sygesengen, hvilket faktisk gjorde underværker for mit stress-niveau. Men måneden har selvfølgelig også haft dejlige ting. Readathon er altid en skøn oplevelse, som jeg altid nyder! Jeg var også et smut i Sønderborg og besøge mine gamle studievenner, og det var simpelthen så hyggeligt. Og så var der jo den fantastiske koncert med Alex Vargas, og en dejlig aften i biffen med Bageren. Ellers har jeg også nydt de få men dejlige stunder med mine søde veninder, som jeg desværre har set alt for lidt til i denne måned. Men lidt har som bekendt også ret.

Jeg vil huske oktober for at have været lige så presset som den forrige. Jeg troede, at den ville blive lidt lettere, når nu den havde en efterårsferie inkluderet, men det nytter selvfølgelig ikke så meget, når man fylder ferien med planer og projekter. Ikke desto mindre havde den også nogle ret fantastiske stunder, og så har det jo bare været en ufatteligt smuk måned med naturen i sin fine efterårsdragt.

November bliver intens! Studiet begynder så småt at runde af for denne gang, og arbejdet er travlt som altid. Jeg har allerede planer hver eneste weekend, og jeg kommer til at pendle nærmest lige så meget til København som til Kolding. Der bliver julefrokost, BogForum, fødselsdage og meget mere, men først skal jeg lige et smut til Barcelona og have en oplevelse for livet med mig hjem. Og så skal vi endelig læse American Psycho i denne måned! Jeg er sikker på, at november bliver en måned, jeg sent vil glemme.

snacks, biografbilletter, Doctor Strange
{Jeg har snasket mig igennem endnu en Marvel-film…}
Alex Vargas m. band i DR's Koncertsal
{… og så har jeg været til en fantastisk koncert komplet uden lige!}

Hvad med jer? Har oktober været god for jer, eller vil I helst bare glemme alt om den? Hvad ser I mest frem til i november, og hvem skal med på Bogforum? Sig endelig hej, hvis vi skulle rende ind i hinanden derinde!

You may also like

4 Comments

 1. Ser og lyder til at du har haft en perfekt oktober måned :-). Jeg skal simpelthen snart i gang med at læse nogle af alle de bøger du snakker så godt om :-)

  God weekend!

 2. *mumler noget om at være misundelig på Barcelona-tur* ;-)

  Jeg har på fornemmelsen, at min november måned vil flyve afsted, men jeg håber på at holde et par fridage i slutningen af måneden. Så kan jeg også forberede julerierne :-)

  1. Haha, jeg kan trøste med, at jeg på ingen måde når at opleve byen ;)
   Det lyder også hektisk! Håber det bliver en god måned alligevel :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.