Nyt sleeve til nyt legetøj

For et halvt års tid siden troede jeg, det var sket. Jeg troede, døden var indtruffet, men med lidt kunstigt åndedræt og en aller hulens masse førstehjælp lykkedes det at forlænge levetiden. Før vi tog til London stod det dog klart, at kampen var ved at være ovre – min skønne computer igennem næsten FIRE år var døden nær. Møg! Nå, heldigvis var der lidt feriepenge tilbage på kontoen efter turen, og dermed fandt jeg ellers den billigste erstatning jeg kunne opstøve.

Jeg er faktisk ret stolt. For 2100 kroner har jeg fået en mega lækker ny basse, som passer helt perfekt til mine minimale behov (noter på studiet, sporadisk opgaveskrivning, bloglæsning & -skrivning, billedredigering, the ususal) og som – vigtigst af alt – kun vejer lidt over 1,5 kilo! Adjø til udslæbt ryg (og så er det her, jeg virkelig krydser fingre for, at jeg ikke skal have alt for tunge bøger næste semester haha).

Jeg har store forventninger om, at min nye computer går i den gamles stolte fodspor og holder så længe som muligt. I forsøget på at hjælpe den på vej vil jeg anskaffe mig et lækkert nyt sleeve, som kan passe på den. Derfor har jeg trawlet trofaste, gode, gamle Etsy.com igennem, og fundet disse lækkerheder frem

1 // 2 // 3 // 4 // 5

Nu er jeg jo ikke den store farvedyrker – ihvert fald ikke når det kommer til ting, som jeg skal se på hver dag, så udvalget er måske en anelse… monotomt, men ikke desto mindre er jeg ret vild med hele flokken. Hælder nok mest til nummer 5, som garanteret er mega uhandy, men bare ser drøngodt ud. Ellers bliver det sikkert noget ala nummer 3 eller 4, som begge kan fås i forskellige farver.

Hvad tænker I?

You may also like

8 Comments

    1. En del af dem kan som sagt også fås i andre farver, der var bare ikke tilgængelige billeder af dem (:

    1. Jeg er mere til kedeligt end til larmende og spraglet, når det er noget, jeg skal have med mig længe hehe. Netop derfor er jeg også så vild med detaljerne på nummer 5 :b

  1. Jeg er heller ikke den største farvedyrker, fordi altså, sort passer jo til alt, ikke? .. Ej, er blevet en anelse bedre til at vælge farver, men mit udvalg ville også overordnet se sådan ud, hvis det var til mig selv — og er egentlig også mest til nummer 5. :)

    1. Det er nemlig det – med en diskret base er det nemmere at lege med farverne i detaljerne. Bliver også mere og mere vild med den (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.