Nyt hit i dullekassen: base coat

wpid-2015-11-04-18.02.51.jpg.jpeg
Depend O2 Protecting Base Coat købt i Matas til omkring 70 kroner

Hvem skruede lige op for øvheden i dag? Jeg har simpelthen ikke kunne få det til at spille, lige meget hvor mange dejlige ting jeg har fyldt dagen med. Vågnede før vækkeuret i morges komplet uudhvilet. Hvorfor så vågne?! Og så har dagen ellers bare sejlet videre derfra komplet med cramps, søvnunderskud og fejlkommunikation. Gimme a break, please?

Nå, men nu var det jo altså slet ikke dårlige ting det skulle handle om i dag, men derimod gode ting. Rigtigt gode! Jeg er jo ret begejstret for det der med neglelak, men hvis man går med det bare sådan rimeligt ofte, som jeg gør, så er én af de ting, man hurtigt får brug for, en god base coat. Og det tror jeg, at jeg har fundet!

Kender I det der med at neglelakken flager, så man piller i det, og så kommer man til at trække hele laget af i ét huk? Ja, jeg ved det – det er verdens mest tilfredsstillende følelse! Men desværre så har neglene virkelig ikke ret godt af det. Lakken hiver en del af det øverste lag negl med af, hvilket virkelig ikke efterlader dem ret pæne, og det slider naturligvis også virkelig meget på dem. Men med den her base coat fra Depend sker det ikke! Jeg siger jer, jeg har testet det mange gange efterhånden, og i stort set alle tilfælde ser mine negle helt fine ud under lakken uden nogen som helst tegn på slid. Win!

Derudover har den selvfølgelig også alle de andre gode egenskaber, som en standard base coat skal have; den er helt klar, beskytter mod misfarvninger og så hærder den hurtigt, så man kan kommer i gang med de flotte farver med det samme.

Og så må det vidst ellers være slut med skoddag. Nu vil jeg og min fine negle tage på kaffedate hos min søde veninde. Den der verdenssituation vender jo ikke sig selv! Husk, at I også kan vinde en kaffedate lige her.wpid-2015-11-04-18.00.19.jpg.jpeg

You may also like

7 Comments

    1. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad alle de über-kræsner neglelaksbrugere tænker om den, men jeg er i hvert fald godt begejstret xD

  1. Ihh, den lyder godt god, men jeg synes bare generelt Depend neglelakke er noget røv. I hvert fald på mine negle..

    1. Har du prøver dem nu her efter de har relanceret alle deres produkter? Jeg har kun testet base coaten her, men selve lakkerne skulle også været blevet ret gode :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.