Nye hits i dullekassen: foundation + læbestift

Foundation + -pensel, mørk læbestift, rose Foundation + -pensel, mørk læbestift, roseKan I huske jeg for et par uger skrev om, at jeg var “kommet til” at købe ny kosmetik? Well, nu har jeg haft mulighed for sådan for alvor at teste sagerne af, og så skal I naturligvis ikke snydes for lidt bevingede ord og en anbefaling eller to – lige i tide til julefrokosten, måske? Altså, når det bliver weekend igen. Regner ikke med, at mandag er den store julefrokostaften.

Sagen er i hvert fald den, at jeg var løbet tør for den foundation jeg plejer at bruge, og efter nogle stressede måneder, havde min hud besluttet sig for at straffe mig big time. Lad os bare sig, at make up-artisten kom på overarbejde for at skjule min kæmpebums i Barcelona… Oven i det tørrer min hud altid ret meget ud her i vintermånederne (lige som sådan cirka alle andres, yes?), så jeg spurgte det flinke personale til råds, og de fandt den her Fresh Nude Foundation til mig, som jeg er blevet ret vild med. Den er cremet og fugter huden uden at ansigtet kommer til at se fedtet ud, selvom jeg ikke bruger pudder. Og så gør den lige præcis det den skal – den udjævner og dækker huden fint, uden at se overmalet ud. Perfekt!

Flink som kvinden var, var hun naturligvis også sælger, så hun fik lokket mig til at købe deres nye foundationpensel (jeg kan simpelthen ikke finde den på nettet, men den hed noget med buffer), hvilket jeg bestemt heller ikke har fortrudt. Det er så nem at bruge, og så er den, så vidt jeg husker, 100% vegansk produceret, hvilket jo til enhver tid er et plus i min bog.

Og ja, jeg har vidst nævnt det før, men jeg er altså ret stor fan af læbestift, og endnu mere so af The Body Shops. De har bare en helt fantastisk pigmentering, som gør at de holder mega godt. Samtidig er de fyldt med plejende ingredienser, som holder dine læber bløde, og så er de naturligvis også produceret uden at være testet på dyr. Og nu har de så lanceret serien Colour Crush Matte Lipsticks, som holder endnu bedre! Jeg har farven Osaka Plum, som er en smuk, mørk vinterfarve, og som giver flotte, gennemfarvede læber, der holder i timevis. Den smitter seriøst nærmest ikke af – selv den sarte Bager tør lade mig kysse ham, når jeg har den på, og det er altså store sager, hvis I skulle være i tvivl.

Kæft, jeg elsker The Body Shops kosmetik! Og så får jeg ikke engang penge for at sige det, haha.

Foundation + -pensel, mørk læbestift, rose Foundation + -pensel, mørk læbestift, rose Foundation + -pensel, mørk læbestift, rose

You may also like

5 Comments

 1. Det er virkelig altid dejligt, når man findet noget, der bare fungerer for én! Måske jeg skulle forsøge mig med deres foundation næste gang, at sådan en skal erhverves? :)

  1. Det kan helt sikkert anbefales. Selvfølgelig afhængigt af, hvordan din hud er – hvis den er fedtet i forvejen er lige den her nok ikke vejen frem, men de har jo til alle hudtyper derinde :)

   Knus

  1. Lige præcis! Mange af de farver jeg har i forvejen ser helt forkerte ud nu, så det er perfekt med en vinterfarve :D

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.