Ny vinterfrakke

Jeg synes lige pludselig, at det blev ret efterårsagtigt udenfor? Og jeg som eller gik her og troede, at vi havde en uges tid tilbage. Snydt!

For mit vedkommende betyder efterårets komme rimeligt desperat en ny vinterjakke. Jeg har af bitter erfaring lært, at en læderjakke med tykke trøjer under ikke er nok – især ikke hvis vi får en rigtig vinter i år, haha.

Vinterfrakker
1 // 2 // 3 // 4

Min gamle jakke var faktisk helt vildt lækker og stadig meget in style, så jeg har kastet mig ud i at finde en, som minder om den; bare bedre! Mine krav er, at den skal være af et lækkert materiale, den skal være simpel, den skal være lang nok til at dække måsen, der skal være plads til et (kæmpe) halstørklæde, og må den ikke være alt for dyr.

Alle fire jakker her passer perfekt til kriterierne, og så kan de endda fås i flere farver – især nummer 1 findes i et hav af farver, og jeg vil faktisk gerne bare have en af hver af, tak? Jeg er vild med dem alle sammen, men tror måske kærligheden er størst til 1’eren, som bare er så mega klassisk, at det næsten gør helt ondt. Men de er bare ret smukke alle sammen. Hvilken ville I vælge?

Jakkerne er fra Vero Moda og Only, og det fedeste ved det hele er næsten, at Bestseller (som de to mærker jo er en del af) lige for tiden tilbyder 20% rabat på dit første onlinekøb, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Og så er det jo lige pludselig ret billigt!

You may also like

10 Comments

 1. Ja – et kæmpe æv for vejret. Jeg præsterede at have strikhalstørklæde på i morges, da jeg tog af sted. Det var jo bare så koldt.

  I øvrigt har jeg helt forelsket mig i jakke nr. 4. Hvor er den dog fantastisk.

  1. Ja, men samtidig er det også bare lummert! Besværligt…
   Ja, den er smuk! Og så har den en kæmpe, lækker hætte man kan putte sig i (:

  1. Haha, jamen der fik jeg da lige afklaret al forvirring ;)
   Men du har ret. Måske skulle jeg bare lade være med at betale husleje og så købe dem alle sammen? :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.