Ny garderobe

 photo 96ba8626-42f1-4190-b555-23c56ebc7d55_zps2jlwrban.jpg
Mit teenage-værelse var ikke pænt. Jeg fik aller nådigst lov til at vælge, hvilke farver der skulle på væggene, da jeg overtog værelset efter min søster (hun mente af en eller anden grund, at det var skide smart at male hele rummet mørkeblåt?!), men så stoppede legen også der. Gardinerne var gamle, multifarvede og tudegrimme. Gulvet var så skævt og bulet, at jeg ikke kunne få trægulv ligesom resten af huset. Og alle møblerne var gamle, arvede eller hjemmelavede, men ikke på den smarte måde! Jeg gjorde da, hvad jeg kunne, med det jeg havde, men indretning blev bare aldrig mit helt store fokus.

Da jeg flyttede hjemmefra, fortsatte jeg ret meget i samme spor, for jeg fik mindre plads og havde ikke råd til at købe nye ting. Det var dog mit eget, så interessen var der helt sikkert, men muligheden manglede stadig. Det var derfor først, da jeg flyttede sammen med min kæreste, og der pludselig var både dobbelt motivation og dobbelt økonomi, at jeg for alvor kunne få testet mit indretningsgen.

Nu er det ikke fordi, jeg skal sidde her og påstå, at jeg har fundet mit talent her i livet, og jeg bare er verdens bedste indretningsbørge. Det er jeg ikke! Men jeg synes efterhånden, jeg har fået smækket noget sammen, som repræsenterer min kærestes og min stil, og som samtidig ser hammer godt ud. Og eftersom indlægget om mit arbejdshjørne har været et af de mest populære herinde, så håber og tror jeg på, at I er enige hehe.

Og nu er vi så endelig nået i mål med vores garderobe inde på soveværelset. Vi havde ellers lavet et meget ambitiøst projekt fra starten med en form for åben garderobe. Idéen var vildt god, og det så også ret godt ud, når vi havde 100% ryddet op, men det havde vi bare ikke nok. I sidste ende så det håbløst ud, og tøjet støvede helt vildt, så det blev faktisk usundt at sove i. Øv bøv, så måtte vi jo tyge til plan B, og den er endelig færdig nu.

 photo 1d99d56b-bdd7-4b65-890b-2523dbf4d815_zps3lhpc23r.jpg
Kommode // Wallsticker // Lampe

Jeg har af en eller anden grund noget imod skabe (i hvert fald så længe jeg hverken har plads eller råd til den størrelse, jeg vil have haha), så vi brugte lang tid på at finde et flot, brugbart og financielt overskueligt alternativ. Vi endte derfor med den klassiske, hvide MALM-kommode fra IKEA, som vi også overvejede i første omgang. Til alle mine kjoler og min kærestes jakkesæt har vi et super fint tøjstativ, som en smedeven har lavet til os. Og så selvfølgelig et gulvspejl så man kan se sit outfit fra top til tå. Som kronen på værket har vi netop fået sat et wallsticker af verden op (jeg siger jer, jeg anede ikke, verden havde så mange små, irriterende øer! Det var et helvede uden lige – sig til hvis I vil have en guide?). Jeg er meget tilfreds med resultatet, og selvom det faktisk fylder mere nu, end det gjorde før, så føler vi, at vi har fået meget mere lys og plads.

 photo 94cabfc0-34ff-41b6-a4c5-4ddcf9652973_zpsh0eca8z6.jpg  photo 493b04a5-10dd-4176-a354-075230b4d616_zpse3lpvvz2.jpg

Hvad synes I? Og har I selv nogle geniale garderobe-hacks derude, som har gjort jeres liv lettere?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.