November sum up

December er i fuld gang, og årets mest hyggepakkede måned har taget sin start. Men velkomsten af en ny måned betyder naturligvis også afskeden med en gammel.

November blæste af sted og med sig tog den de sidste blade, de sidste solskinstimer og, for mit vedkommende, de sidste undervisningstimer før eksamenssæsonen! Desværre forsvandt en stor del af måneden for mit vedkommende i sygdom, men heldigvis ikke mere end at der også blev plads til nogle fantastiske oplevelser. I november valgte jeg emne og vejleder for min kommende BA, jeg så Odenses julelys blive tændt, og jeg fejrede min fødselsdag, så godt som helbredet tillod. November var en udfordrende, men god måned!

De bedste billeder

Bøgerne: Hovedpine og læsning hører utroligt dårligt sammen, hvilket også er en af grundene til, at det kun blev til to tynde bøger i November. Faktisk var november næsten slut, før jeg færdiggjorde den første bog, The Maze Runner, som var månedens bog i læseklubben. Jeg fik også endelig læst mig igennem min sidste bog fra readathonets læsebunke, nemlig klassikeren The Catcher in the Rye. Til trods for de dårlige odds var november dog også måneden, hvor jeg gennemførte min Goodreads Challenge 2015!

Shopping: Jeg “kom til” at vælte mit budget fuldstændigt i starten af måneden ved at købe to hverdagskjoler i H&M (det siger lidt om, hvor tragisk min økonomi er, at jeg kan vælte det hele med 400 kroner), men jeg fortryder intet, for de er begge perfekte. Varme, flotte og vildt behagelige. Må lige se, om ikke jeg kan få snuppet et par dagens i dem på et tidspunkt ;)

Det bedste øjeblik: November havde en del ret storslåede øjeblikke, med blandt andet Mew-koncert og konkurrencevinderi, men det bedste øjeblik var nok, da jeg til min fødselsdag kiggede op og så alle mine venner i højt humør og med god stemning på tværs af vennegrupper. Der er noget helt specielt over, når folk der ikke kender hinanden falder i hak, og det gør altid en god aften endnu bedre!

Jeg vil huske november for udover at være en uendelig venten på semestrets afslutning også at have været fyldt af lyse glædesglimt ind i mellem mørket og kulden. November har vist os de første tegn på vinterens komme, og selvom det af og til er både koldt og vådt, så er det også bare hyggeligt, smukt og dejligt. Jeg nyder de tunge regnvejrsdage, de lange aftener og vinterkolde kinder til trods for alt det mørke.

December bliver helt speciel! Jeg er næsten færdig med julegaverne allerede og mangler kun en enkelt forelæsning for at runde semestrets undervisning helt af. Jeg er klar til at indtage eksaminerne, og har så småt en slagplan parat for at komme sikkert i mål. I læseklubben skal vi læse A Christmas Carol, som jeg har haft på læselisten i årevis! Derudover har jeg massevis af arbejde, julehygge og et par halvspontane fester på programmet. December bliver som altid helt speciel, og jeg glæder, glæder, glæder mig!

Nåede I hvad i ville i november? Og hvad har I mon på tapetet af spændende ting i december? 

You may also like

4 Comments

  1. Det lyder som om at du har haft en dejlig måned, selvom den har været præget af sygdom.
    Håber du får en rigtig dejlig december, og glæder mig til at vi ses i det nye år :)

    1. Hold da op, ja. Vi ser nok ikke hinanden før kalenderen siger 2016! Phew, så forsvandt dét år ligesom, hva? :)

    1. De er komplet uundværlige! Ville ønske jeg havde haft råd til flere ;)
      Har desværre ikke fået læst den endnu, men nu er den købt ind og klar til at jeg kaster mig over den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.