November sum up

Regnvåd flyrude
{I november har himlen været grå…}
Lyserød aftenhimmel i Odense
{… og den har været lysende pink!}

Jeg ved ikke, om I måske opfattede det en lille smule allerede i onsdags, men jeg er ret begejstret for december. En hel måned helliget forventningens glæde og all things sukkerholddigt. Jeg er fan. Men ingen december uden først at vinke ordentligt farvel til november.

Hvis december er min yndlingsmåned, så er november min næstyndlings. Primært fordi det er min fødselsdagsmåned, og jeg har fået lov til at fejre min fødselsdag hele tre gange i den sidste måned. Men når den så oven i købet byder på så smukt et efterår, som vi har haft, så kan jeg faktisk ikke helt forstå, hvorfor alle ikke elsker november. Men lad os sammen kigge lidt tilbage på den måned der netop er gået.

Bøgerne: Det har været endnu en sløv måned på læsefronten. Jeg fik kæmpet mig igennem Måske mødes vi, som desværre ikke helt var min kop te. Så var det er meget større hit at høre radiospillet af How the Marquis Got His Coat Back, som var både sød og underholdende. Jeg er også i gang med American Psycho, som vi skal diskutere i læseklubben i næste weekend!

Det bedste citat:

Jeg tænkte på alle de vildt romantiske par i litteraturen. Havde de virkelig mødt hinanden, fordi de var skabt for hinanden, eller var det udelukkende fordi de boede i nærheden af hinanden? Cathy og Heathcliff boede i samme hus, Romeo og Julie var begge fra Verona. Handlede det ikke om, at den følelse, vi kalder kærlighed, og som jeg endnu ikke havde oplevet, er så stærk, at den får én til at tro, at det her er den eneste i hele verden? Var det ikke mere et spørgsmål om definition end skæbne?

Shopping: Jeg kan virkelig ikke håndtere at have penge til overs… Jeg købte fire nye bøger med hjem til mig selv fra BogForum, hvilket bringer min stak af ulæste bøger op på sådan cirka en milliard. Derudover har jeg også tilføjet lidt glitterstads til garderoben, og noget seriøst god kosmetik til dullekassen! Og så har jeg endelig fået købt den famøse to go-kop. Og selvfølgelig en aller helvedes masse julegaver – det opvejer vel næsten for alle de penge jeg har brugt på mig selv, ikke?

De bedste øjeblikke: Mine søde veninder kom forbi til en super dejlig aften med god mad og brætspil. Det var altså en ret perfekt fødselsdagsaften i min verden! Der går nok også længe for jeg glemmer mange af de fantastiske oplæg til BogForum. Men den vildeste oplevelse var helt sikkert hele min tur til Barcelona, hvor jeg virkelig fik lov til at leve det fede liv med glimmer, cocktails og fashion. Mere, tak?

Gammelrosa adventskrans
{Jeg har nydt den 1. søndag i advent}

Jeg vil huske november for at have været måneden, hvor jeg endnu en gang fandt ud af, hvor min grænse går. Selvom november har budt på nogle helt unikke og skønne oplevelser, så har den altså også bare været absurd hård, hvor jeg har sagt ja til alt for mange arbejdsopgaver. Jeg har lært min lektie, og skruer drastisk ned igen med det samme!

December bliver forhåbentligt den bedste nogensinde! Ej okay, overdrivelse. Men som jeg sidder her i min stue med et (næsten) pyntet juletræ og udsigten til en tiltrængt læseferie lige om hjørnet, så er det svært ikke at være optimistisk. Jeg glæder mig helt usigeligt til at komme ned i gear igen, og bare nyde december og alle dens herligheder. Og julefrokost! Og min storesøster bliver færdigudlært – det skal også fejres. December bliver helt sikkert vidunderlig :)

Patrick Ness, bogsignering
{Jeg har taget billeder af spændende mennesker….}
Model gallery, Color Vision Denmark
{… og spændende mennesker har taget billeder af mig!}

Har I haft en god november? Og hvad ser I allermest frem til i december? Del endelig i kommentarfeltet – det er altid så hyggeligt at høre om jeres oplevelser og planer!

You may also like

4 Comments

    1. Ja, det har været så smukt! Det bedste ved de korte dage er helt klart, at man nemt kan få både solop- og nedgang med hver dag :D

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.