Noget om morgener

Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at Rabble.dk har bedt mig skrive om dem.Rabble_logo_512px_transparent.5327ff50e4e2b
Udvalgte bloggere bliver belønnet med gavekort, men alle ord er stadig mine egne.


 

Jeg har et alvorligt problem, som jeg virkelig håber på, at jeg snart kan få gjort noget ved. Jeg har sådan prøvet lidt til her og der over de sidste par år, men det er bare som om, jeg aldrig rigtigt er kommet videre med projektet. Problemet er aldrig rigtigt blevet løst… Jeg taler selvfølgelig om mit omfattende problem med morgener!

Sagen er den, at jeg er vildt dårlig til morgener. Jeg kan slet ikke lokke mig selv ud af sengen om morgenen, fordi det er så meget dejligere bare at blive liggende under dynen. Mine øjenlåg vil ikke åbnes, fordi de ved, at de sammen med resten af mig kan vende tilbage til drømmeland, hvis bare de forbliver lukkede. Og når jeg endelig får kæmpet mig ud af sengen, så er jeg cranky as fuck.

De sidste par år har det ikke været noget voldsomt problem. Førhen, da jeg boede alene og nu her, hvor min kæreste har arbejdet nat, har jeg jo haft mine morgener for mig selv, så der har ikke været nogen, min morgenvrede kunne gå ud over. Men per 1. september begyndte min kæreste at studere, og så er det slut med morgener i enlighed!

Hidtil har min taktik været, at sætte alarmen i rigtigt god tid. Det giver mig mulighed for 1) at snooze længe nok til, at jeg i fred og ro kan overtale mig selv til at stå op, 2) at give mig god tid til at spise min morgenmad uden at få det dårligt og 3) pusle stille og roligt med hår, make up, outfit og alt det der. Alt i alt prøver jeg desperat at gøre de modbydelige morgentimer til en rar oplevelse. I hvert fald i teorien. I praksis ender det som regel mere med, at jeg snoozer for længe og derefter bruger endnu mere for meget tid på at spise morgenmad, hvilket efterlader today-I-am-gonna-look-fabulous-delen lettere presset. Suk…

efterarsshopping_nakd
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Jeg har hørt, at et godt trick er at have en god basisgarderobe, for så undgår man tøjkriser, og det burde da kun kunne gøre mine morgener bedre? Og når nu efteråret oven i købet står og banker på, så kunne det jo nærmest ses som en form for investering i livskvalitet liiiiige at shoppe en lille smule. En fantastisk nederdel, en dø’ lækker strik og et par hverdagsvenlige pumps burde da kun kunne gøre morgenerne bedre!

Husk at I altid kan shoppe med rabat, hvis i husker at tjekke ind forbi Rabble.dk. Lige nu kan man blandt andet shoppe alt foroven fra NA-KD med 20% rabat, eller helt op til 50% på den dyreste vare fra Ellos nedenunder!

efterarsshopping_ellos
Cardigan // Strik // Ankelstøvler // Poncho // Strik

Men oh vise bloglæsere, jeg vender mig desperat mod jer. Har I nogle geniale tips og tricks til, hvordan man bedst overlever morgener? Et eller andet, der automatisk hæver niveauet fra shitty til kinda nice? Er der måske nogen af jer, der på magisk vis selv har formået at gå fra at hade og afsky morgener, til rent faktisk at nyde dem? Det lyder måske underligt, men jeg ville sådan ønske, at jeg var et morgenmenneske, og jeg nægter at tro på, at det ikke er noget, man kan lære sig!

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.