Noget om at slappe helt af

Okay, det er officielt. Jeg elsker efterårsferien. Ingen ferie formår som den at ramme så ømt et punkt på stresshedsbarometret. Jeg ved vitterligt ikke, hvad jeg skal stille op, når jeg om et par år (forhåbentligt) skifter SU’en ud med voksenløn’n’shit, og dermed nok også må vinke farvel til efterårsferien…

Vafler, stearinlys, te, blomster
Den her ferie viste sig i hvert fald at være mere tiltrængt, end jeg lige havde forudset. Jo, jeg kunne da godt mærke, at jeg glædede mig, og jeg fik vidst også nævnt en gang eller 117, at jeg havde travlt? Men hvor presset, jeg rent faktisk var, gik nok først rigtigt op for mig i går, da jeg havde en af de der dage. I ved, de der dage som ellers er reserveret til PMS og influenza. En dag, hvor alt og alle var nederen, intet ville gå op, alle stillede urimlige krav (uden egentligt at kræve noget) og intet var rigtigt godt nok. En dag, hvor bumsen på min hage var større end nogensinde, opvasken havde nået ufattelige dimensioner og energien var ikke eksisterende. Jeg vil hermed gerne sende en officiel undskyldning til alle jeg på nogen måde må have vrisset af i går. Jeg mente det ikke…

I dag er heldigvis en helt anden historie! Jeg blev liggende i sengen så længe jeg overhovedet gad, gjorde lejligheden lidt hyggelig og besluttede mig for at tage dagen helt som den kom, og som jeg følte for. Således har dagens helt store udfordringer bestået i at afgøre, hvad jeg skulle spise til morgenmad (vafler), hvor mange afsnit af Gilmore Girls jeg havde lyst til at se (mange!), og hvorvidt jeg skal tage med til årets BogForum eller ej (endnu ikke afgjort). Jeg fandt endda energien til at klare en lille smule arbejde, hvilket faktisk bare gav mere energi. Hvorfor er der aldrig nogen der minder mig om, at godt avler godt?

Apropos gode ting, så har jeg besluttet mig for at lave den der uges udfordring om til en måneds udfordring. Alle eksperter siger, at det tager 21 dage at tillære sig en ny vane, så det giver vel kun mening. Så får vi også alle sammen lidt bedre tid til at komme ind i rutinen.

… det var egentligt bare lige dét jeg ville sige i dag. Nu vil jeg vende tilbage til min afslapning og mine dybe vejrtrækninger. Med en god bog. Og mit tæppe. Og så vil jeg glæde mig til at gentage det hele igen i morgen – altså så snart klokken slår 10.00, og jeg får fri fra arbejde.

Hav en skøn tirsdag!

You may also like

6 Comments

 1. Øj, hvor er jeg da bare slet ikke misundelig! :P

  Her står den netop ikke på efterårsferie, om min dag har bestået af: en alarm, der rev mig ud af drømmene og væk fra den varme dyne kl 06:15, samt vejledning af 12 studerende á 9 samtaler (pyh!).

  Jeg var helt glad da det i går lykkedes mig at læse bare en lille-bitte-smule i en ikke-fagbog i går aftes, og vil gøre mig selv kunsten efter igen i aften.

  Til gengæld luner lønchecken der sidst på måneden ;) Nogle fordele skal der jo være! :P

  God efterårsferie – det fortjener du! :*

  1. Adr. Jeg skal også op klokken 05:00 i morgen – ikke ligefrem noget jeg ser frem til, men som du selv siger, så varmer den der lønseddel så dejligt i sidste ende ;)

   Knus

 2. Hvor er det dejligt at du har tid til, at få vejret helt ned i maven igen. Og det lyder virkelig som om, at du har fået hygget lidt om dig selv. Nyd det! <3
  Tag endelig med til BogForum, jeg vil bestemt kun synes, at det ville være skide hyggeligt :-*

  1. Det gør jeg også! Tror det kommer helt naturligt, når man pludselig bliver så meget mere presset, at man bliver bedre til at hygge, når tiden er til det. Og der bliver i hvert fald skruet helt op for hyggen i weekenden ;)

   Knus

 3. Skønt Lissie! Jeg kom til at sige “hehe” højt da jeg læste det med bumsen, du skriver altså forrygende! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.