Skønhedsfavoritter fra den naturlige hylde #2

Indlægget indeholder reklame i form af produkter modtaget til test. De markeres med*

Er det ikke ved at være på høje tid, vi snakker lidt om naturlige skønhedsfavoritter igen? Jeg har i hvert fald rigeligt at dele med jer! Faktisk skød jeg billederne til det her indlæg første gang tilbage i maj måned. Meeeen så var det, at min hud blev ramt af et helt uovertruffen udbrud af urenheder. Og det klinger bare hult at skrive om god hudpleje, når du har flere bumser end en 15-årig der har dykket dybt i ønskebrønden med friture…

Læs også: Skønhedsfavoritter fra den naturlige hylde

Sådan en omgang hudmæssig undtagelsestilstand giver selvfølgelig grund til selvransagelse. I hvert fald når man er den forfængelige type, som elsker dullegrej og hudnørderi! Så jeg har været hele mit liv igennem (-ish) for at finde frem til synderen – og konklusionen er endt med mange facetter.

Delvist stress, delvist dårlig kost og delvist hormon-fuck (nej, jeg er ikke gravid; har lige fået sat en spiral op (som giver en ny runde hormon-fuck), og de tester heldigvis lige for begyndende baby, før de hooker dig op med sådan en bandit).

Skønhedsfavoritter lige nu

Måske det siger sig selv, baseret på den (yderst korte og præcise, ahem) indledning, at mine skønhedsfavoritter lige for tiden især fokuserer på rens og pleje. Be gone, you foul pimples! Og når alt andet fejler – som det virkelig har gjort i mit tilfælde: gode remedier til at fjerne fokus.

… og lad os så gå til makronerne!

Skin Food – Weleda*

En episk klassiker inden for hudpleje – og så drøj i brug, at jeg stadig har en helt uåbnet tube til overs fra min tid på Amaze! Cremen kan vitterligt bruges til hvad som helst, afhængigt af dine præferencer. Jeg foretrækker at bruge den som fugtmaske natten over, eller som lige for tiden på arvævet efter de mange bumser. Det gode egenskaber hjælper min hud til at hele hurtigere, hvilket er katastrofalt nødvendigt efterhånden…

Organic Cleanser Gentle Face Care –
Yrolí Skincare*

Jeg var evigheder om at finde ud af den her. Yrolí er eller et ret nice, dansk brand med gode holdninger. Men jeg kunne ikke lure doseringen, og jeg brød mig ikke om, hvor mange vatrondeller de anbefaler, man bruger til sin rens. Spol frem til jeg (endelig) fik købt mig en røvfuld genanvendelige rondeller, og knækkede koden. Produktet er jo genialt! Fedt opløser fedt, så en god ansigtsmassage hver aften med den her cleanser gør underværker for min rundtossede hud – og makeup’en opløses simpelthen så nemt. Kæmpe anbefaling herfra!

Faceroller – A Pure Mind

Jeg har vist allerede plabret en del om min ansigtsrulle, men jeg knuselsker den stadig, selvom jeg overhovedet ikke får brugt den nok. Ansigtsrullen er god til at stimulere blodgennemstrømningen i huden (virker opstrammende og regenererende), og så hjælper den huden til at optage alle de gode ingredienser fra din hudpleje. Som en bonus masserer den jo din ansigtsmuskulatur, så den kan hjælpe med at løsne dine spændinger!

Face & body soap bar – Nurturing Soul

Og ja, så er vi jo skiftet over til sæbebarer, hvilket jeg virkelig kan anbefale! I hvert fald til kroppen, som er det eneste område, jeg har nået at teste dem endnu. Helt ærligt, så skal jeg ikke kunne gøre mig klog på hverken priser, indhold eller brands endnu: Jeg ved bare, at jeg er vild med konceptet.

Læs også: Noget helt nyt gammelt: sæbebarerne kommer!

Læbestift Silky Chai – Nilens Jord

Øjh, hvor ville jeg elske den her var reklame, men ak – købt og betalt med mine egne penge, hah! Jeg elsker læbestifterne fra Nilens Jord, som er den allerførste allergicertificerede, røde læbestift i Danmark. What up! Den her farve er vidunderlig til lige at give et hint af kulør (se den på her), og så holder den virkelig godt. Jeg har den også i farven Red som simpelthen er så mega smuk – så mangler jeg bare resten af farverne, ikke?

Mineral Bronzing Pudder – Miild

Seriøst den flotteste bronzer jeg nogensinde har set! Indrømmet – jeg har ikke vildt meget erfaring med bronzer, men den her er så smuk, og så let at lægge naturligt, at selv en noob som mig kan finde ud af det. Og lidt rækker virkelig langt! Jeg kan stadig nærmest ikke se, at jeg har brugt af den, og jeg har brugt den i flere måneder.

Vand, vand og mere vand

Gerne køligt, men ikke isnende. Direkte fra hanen, og altid drukket af et glas eller en genanvendelig flaske, ikke sandt? Seriøst, det er det ældste trick i bogen, men det virker! Altså ikke på den der mirakuløse “alle mine bumser er væk”-måde. Mere på den daglige, rent præventive måde. Jeg kan se så tydelig forskel på min hud i de perioder, hvor jeg får nok vand vs. når jeg ikke gør. Så husk det nu: drik vand, folkens.

You may also like

2 Comments

    1. Jeg har købt mine hos Pureosophy, og de er enormt dejlige! Hvis du følger linket i teksten kommer du direkte til dem jeg har :)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.