Naturlig glød til trætte efterårsansigter

[Disse produkter er sponsoreret i den forstand, at jeg har fået dem med hjem til test via mit job. Alle ord og holdninger er mine egne]

Hudplejeserie fra Green People, Glow Skin TrioJeg er ked af at sige det folkens, men jeg tror efterhånden godt, vi kan skyde en hvid pil efter den der forsinkede sommer, vi alle sammen gik og håbede på. Det skulle vist blive ret lækkert de næste par dage, men bortset fra det ser det ud til, at vi må se realiteterne i øjnene. Det er for alvor blevet efterår.

Efteråret fører virkelig mange dejlige ting med sig. Lag-på-lag outfits, lange eftermiddage på sofaen med en god bog mens regnen siler ned, et kæmpe comeback til stearinlyshygge, uovertruffen lykke når solen viser sit ansigt! Men desværre betyder efterår også ruskende vind, kolde temperaturer og meget, meget lidt solskin. En kombination som sætter et stort, fedt lighedstegn udfor træt, mad hud. Urgh…

Hvis bare jeg kunne have skrevet “Viden om skønhedsprodukter” som et af mine læringsmål for praktikken, havde min praktikrapport efterhånden nærmest skrevet sig selv, for er I gale, jeg har lært meget, jeg ikke anede for fem måneder siden.

Vidste i for eksempel godt, huden med tiden nærmest bliver ude af stand til at optage de nærende ingredienser i vores cremer, hvis vi ikke giver den en god skrubbetur ind i mellem? Jeg har altid troet, at scrub var til for at fjerne urenheder, ikke for at bane vejen for fugt. Der kan man bare se!

Men den er altså god nok; hvis ikke du regelmæssigt fjerner de døde hudceller, kan cremen ikke trænge ind, og det er dét, der giver den kedelige, matte hud.

Derfor er jeg også kæmpe fan af min nye hudplejeserie fra Green People. Serien består af en skånsom rensecreme, en fed ansigtscreme og en mild ansigtsscrub, der nænsomt fjerner skidt og døde hudceller. Seriøst, det er vidunderligt. Hele serien føles lækker og luksuriøs, og scrubben hjælper virkelig min hud til at holde sig fin og fuld af glød. Og så er hele svinemøget lavet på naturlige og økologiske ingredienser, som alle Green Peoples produkter i øvrigt er!

Hudplejeserie fra Green People, Glow Skin TrioHudplejeserie fra Green People, Glow Skin TrioP.S. I kan spare 10% på køb af varer på Green Peoples hjemmeside, hvis I indtaster koden INSTALOVE ved check out. Velbekomme 😉

You may also like

2 Comments

    1. Jeg ved faktisk ikke, om de er 100% parfumeri. Nogle af dem har æteriske olier i, og generelt er det præget af duften af de naturlige ingredienser. Alle Green Peoples produkter er i hvert fald helt fri for kunstige parfumer :)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.