Naturlig ansigtspleje

[Disse produkter er sponsoreret i den forstand, at jeg har fået dem med hjem til test via mit job. Alle ord og holdninger er mine egne]

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion og Night Cream

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion og Night Cream
Hydrating Facial Lotion // Hydrating Night Cream

Vi har talt om det et par gange herinde efterhånden, det der med de mange begge små, og det er virkelig et mantra, som fylder mere og mere i mit liv. Jeg er langt fra hellig, men jeg tager aktivt flere og flere valg, som er med til at beskytte både mig selv og min krop, men bestemt også miljøet og vores planet.

Som for eksempelvis hudpleje. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg bruger altså efterhånden ret så mange produkter i mit ansigt, og eftersom ansigtet netop er et af de områder på vores kroppe, som er mest sårbart og samtidig mest udsat, så er det da decideret fjollet, ikke at tænke bare en lille smule over, hvad man smører i det.

Netop derfor var jeg heller ikke sen til at takke ja, da min chef spurgte, om ikke jeg havde lyst til at teste nogle produkter fra Weleda, som er et af de brands, vi repræsenterer hos Amaze. Weleda har eksisteret siden 1921, og har lige fra starten fokuseret på naturlige produkter til den holistiske livsstil. Ja, vi taler Rudolf Steiner og hele baduljen, men det er altså stadig ret lækkert. Produkterne er certificeret naturlige, og så har de et højt indhold af økologiske ingredienser.

Jeg valgte at teste Iris-serien, som er specielt udviklet til os i 20’erne med ung hud, som har brug for optimal pleje for at håndtere en hverdag med mange forskellige påvirkninger. Iris-blomsten er genial til at skabe den perfekte fugtbalance i huden, og dét er lige præcis, hvad den har gjort for mig.

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion og Night Cream

Efter jeg begyndte at bruge de her to produkter morgen og aften, har jeg simpelthen fået den fineste glød i huden. Jeg har naturligvis stadig urenheder, fordi hej, jeg kan godt lide slik og chips, men jeg synes de heler hurtigere, end de plejer, og så er dagcremen i øvrigt virkelig god under make up, så det er nemt at skjule, hvad end det skjules skal.

Produkterne er i øvrigt ret drøje i brug, og så dufter de dejligt naturligt af iris. Kæmpe fan herfra! Min største bekymring er faktisk, hvad jeg dog skal stille op, når de løber tør, haha.

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion og Night Cream

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.