Når livet laver krumspring

Silhuet af kran i solnedgangen på LindøMorgenmadsvaffel med bær, Union Kitchen i KøbenhavnSolgul sommermark og blå himmel, KertemindeNoget af det vidunderlige ved at leve er, at uanset hvor hårdt vi prøver, så er det ganske simpelthen umuligt at planlægge sig ud af alt. Selv det bedst planlagte skema ryger direkte ud med badevandet, når livet laver krumspring og blander sig. Og selvom det både kan være på godt og ondt, så skal der stadig altid være plads til alt, hvad livet kan finde på at lave af vejrmøller, araberspring og kolbøtter.

Jeg havde ellers lagt store planer for en masse spændende indlæg til jer hen over de seneste par uger, men livet tog mig i den grad med bukserne nede om anklerne, og det krævede altså temmelig en del dybevejrtrækninger, før jeg fik pusten igen. Så nogle af de planlagte indlæg går altså tabt (aktualitetsprincippet vinder hver gang for en gammel journalist!), men heldigvis har jeg en masse andet spændende klar til jer, som bare venter på at komme ud af mine fingerspidser, gennem tastaturet og ud på skærmene til jer.

Der er blandt andet nye glimt fra Budapest, et par gode boganmeldelser og lidt snak om principper på vej til jer, så hæng endelig på!

Gammeldags isvaffel fra Vaffelhuset i KertemindeDet var sådan set bare lige dét, jeg ville sige. Life happens, og det er af og til hårdt, men heldigvis er det for det meste dejligt. Glædelig lille fredag, derude!

Følg også medInstagram, hvor jeg opdaterer, selv når livet laver krumspring!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.