Når kreativiteten bare ikke vil ud…

Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono

Jeg ved ikke, om I har bemærket det, for let’s face it – de fleste, der læser blogs, læser så mange, at de ikke rigtigt når at tænke over det, når der er rungende stilhed på én af dem, før bloggeren selv italesætter det. Især ikke her om sommeren, hvor størstedelen alligevel går i hi mere eller mindre selvvalgt. Men ja, her har været stille. Og nej, det er ikke selvvalgt. Jeg har vitterligt bare ikke haft nogen anelse om, hvad jeg skulle skrive om…

Min veninde spurgte mig i slutningen af juli, hvad jeg dog fik tiden til at gå med, nu hvor jeg tullede rundt på dagpenge. “Læser du bare bøger og træner hele tiden, eller hvad laver du?” Og heldigvis var vi allerede en lille smule rundtossede og på GRØN på det tidspunkt, så jeg slap uden om at svare fyldestgørende, for jeg aner virkelig ikke, hvad jeg får tiden til at gå med.

Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono
Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono

Jo, en del af går selvfølgelig med at trawle modløst igennem diverse jobsites for at finde et eller andet, det ikke ville være fuldstændigt rædselsfuldt at lave, skulle jeg blive tilbudt det, så jeg kan overholde min ugentlige kvote og beholde mine dagpenge. (Tillad mig at tilføje, i tilfælde af at en potentiel arbejdsgiver læser med, at jeg rent faktisk har fundet alle de jobs, jeg har søgt, interessante, så ingen grund til bekymring der, haha!)

Men hvad med resten af tiden, hvad bruger jeg den på? Hmm… 

  • Laver SoMe for Froggys, og smager alle deres lækre retter – hurra for supplerende dagpenge (og gigantisk suk over bureaukratiet)
  • Læser enormt gode bøger, og glemmer at skrive anmeldelsen med det samme, så jeg intet kan huske, når tiden kommer
  • Forsøger ihærdigt at opbygge en form for kondition og få bare en snert af markerede muskler, jævnfør hele body issues-snakken
  • Og meget kontraintuitivt: drikker chokerende meget alkolhol. Øl, cider, vin, cremant, you name it – I’ll drink it! Jeg er så klar på at tage hul på min anden ungdom, hah! 
  • Sover eftermiddagslur. Helt ærligt, hvornår får jeg nogensinde chancen igen? Jeg udnytter det til fulde
  • Perfektionerer min genbrugsgarderobe og eksperimenterer med sjove beklædningsgenstande. Hver dag er en fest, og sådan er det bare
  • Forsøger at nyde livet, det bedste jeg har lært!
Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono

Det er ikke nemt, det der med at være på dagpenge. Én ting er det helt lavpraktiske, som er slemt nok i sig selv, men en anden er usikkerheden. Hvor ender jeg henne? Hvor længe går der, før jeg kommer i job? Er jeg god nok? Alt det shit. Og samtidig forsøger jeg også bare at nyde tiden, for helt ærligt! Jeg er nyuddannet, jeg har klaret mig skide godt igennem studierne, jeg har fortjent en god, lang “ferie”, og vi har haft en sommer uden lige i kvindes minde.

Så må bekymringerne sgu lige vente lidt endnu. Basta.

Og i mellemtiden vil jeg forsøge at huske, hvordan det nu er, man producerer indhold, der er værd at læse, så jeg kan få afløb for min kreativitet igen. Hvis der nu skulle sidde nogen derude, der lå inde må noget, de gerne ville læse om (der var nogen, der nævnte en spørgerunde en gang – var det noget?), så skriv endelig! Jeg har brug for en god kickstarter, hehe.

Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono
Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono
Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono
Dagens i 100% genbrugstøj; hvid top med print fra Vila, købt i Blå Kors Odense; sort nederdel med flæser; købt på Loppe Ladies loppemarked; hvide sneaks fra adidas; købt på Tradono

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.