Når jeg slipper min indre gangsta-rapper løs

Det er virkelig ikke ret tit det sker, for rap har aldrig været min foretrukne genre, men af og til kommer der et eller andet – en kunstner, en sang, et beat – som blæser mig helt omkuld og får mig til at overveje, om tiden var moden til, at jeg begyndte at gå med cap og kaste med håndtegn.

Okay, håndtegnene venter jeg med lidt endnu, men musikken giver jeg altså ikke slip på. Så hvis I vil vide, hvilken form for rap, der kan få en forhenværende emo til at gå helt bananas, så er det nu I har chancen!

Benal – Nu Her

Jeg ved simpelthen ikke, hvad det er med Benal, men jeg elsker dem, og det forvirrer min Spotify-algoritme for vildt! I sidste uge smed de Nu Her på gaden, og jeg hører den på repeat. Rappere der kaster referencer til Susse Wold fortjener mindst 77 bonuspoint.

 

Maître Gims – Gunshot

Du må ikke spørge mig om, hvad Maître Gims synges om (okay, lige i den her synger han nok noget om guns, men altså…), for jeg fatter ikke et hak af fransk. Hvem ved, måske er det hamrende politisk ukorrekt, og jeg ville hade det, hvis jeg forstod det, men ignorance is bliss, og nummeret holder!

 

Stormzy – Big For Your Boots

Jeanette har kyndigt forklaret mig, at denne genre hedder grime, og det er cirka det eneste intelligente jeg har at sige her. Om det er den sexede London-accent eller det bare er han flow aner jeg ikke, men Stormzy kan altså bare et eller andet.

You may also like

2 Comments

    1. Navnet ringer nogle klokker. Jeg må prøve at give ham et lyt, næste gang gangsta’en kommer op i mig :D

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.