Musikmagi

 photo b3801123-a592-4379-867e-f96b6fbdd592_zps1brlqfwp.jpg
Selvom der sker ret mange vilde og fede ting for mig lige nu, så er der faktisk noget, jeg ser endnu mere frem til, og som kommer til at blive helt fantastisk. Som I måske ved, så elsker jeg virkelig musik. God musik! Jeg kan blive helt irrationelt vred og irritabel, hvis der bliver spillet dårlig musik omkring mig, men netop derfor sætter jeg også så ekstra meget stor pris på det, når den gode musik forkæler mine sarte øregange. Især når det sker live. Og live bliver det i stor stil!

Min kæreste fyldte 25 i sidste måned, så derfor skulle han selvfølgelig forkæles med gaver. Men hvilken gave er bedre, end en gave man også selv kan sætte pris på som giver (spurgte den egoistiske kæreste)? Nej, lige præcis. Den findes ikke. Så, jeg gav ham – af primært uselviske grunde – to billetter til Alex Vargas’ koncert i DR Koncerthuset til oktober. Selvom manden indtil videre kun har udgivet en håndfuld sange, så skulle han kunne noget helt unikt live, som man ikke ofte ser på den danske musikscene. Og når det så oven i købet kommer til at foregå i Koncerthuset, som har en helt særlig indretning og akustik, så kan det næppe bliver meget andet end utroligt.

 photo cedea480-b852-4e4f-b3e2-e9e654b41d2c_zps5l7peuty.jpg

Men det stopper ikke der. For her gik jeg lige og troede, at jeg var verdens bedste kæreste, som havde skaffet min søde bager billetter til en ret utrolig oplevelse. Og hvad gør han så? Jo, et par dage efter vi kom hjem fra Gran Canaria stikker han helt uanfægtet en kvittering i fjæset på mig for to billetters til 60 Minutes of Mew med Copenhagen Phil i Konservatoriets Koncertsal til februar. Hva’ gi’r I mig??

Hvis det skulle være gået nogen næse forbi, så forelskede jeg mit ret meget i Mew sidste sommer på Roskilde Festival, så alene tanken om at skulle opleve dem med et helt filharmonikaorkester i ryggen… Tillad mig at sukke dybt og længeselsfuldt!

Koncertbilletter_1 photo 3f0f35a4-b2b4-4595-9cc5-9c0bb5eac868_zpse2cjeaen.jpg

Så ja, selvom det hele er en lille smule hektisk lige nu, så er der altså også rigeligt af skønne ting at se frem til. Det eneste der mangler nu, for at gøre billedet perfekt er bare et par billetter til SAVEUS og måske også lige et par stykker til White Lies, men der er nogen der påstår at grådighed er en synd ;)

Har I nogen spændende musikoplevelser på programmet i mere eller mindre overskuelig fremtid?

You may also like

5 Comments

 1. Uh, det lyder ikke dårligt (især Men :p)! Og du siger bare til ift. White Lies – jeg ender nok med at købe en billet uanset hvad :D

  1. Det kunne være så fedt, men min økonomi er virkelig i ruiner lige nu, så don’t hold your breath :/

   Knus

  1. Næh, synes nu også selv det er ret vidunderligt ;)
   Krydser fingre for dig :D

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.