Monday Blues

Har I overlevet mandagen okay derude? Efter min kæreste har ligget syg i en uges tid, har jeg selvfølgelig fanget hans forkølelse. Jeg har bare alt for hamrende travlt til at ligge syg lige nu, så jeg holder mig kørende på næsespray og ren og skær stædighed. Mja, nu må vi se hvordan det går, haha!

Følte mig ellers sådan okay, alt tager i betragtning. Jeg er ved at OD’e på næsespray, mit hår er rædselsfuldt langt (hurra for klipning i morgen!) og ser kronisk fedtet ud, jeg har sørgelige, rindende øjne og jeg kan ikke finde ud af, hvad der er passende at have på sådan rent vejr-/heldbredsmæssigt, men i det mindste har jeg haft en ret god arbejdsdag og jeg har spist god mad morgen, middag og aften. Ret win, ikke?

Sådan havde jeg det i hvert fald. Indtil jeg fik en mail fra optagelsessystemet på uni, som informerede mig om, at de manglede min motiverede ansøgning. Det viser sig åbenbart, at de lige pludselig har indført nye retskravsregler på min uddannelse, så nu har jeg intet retskrav! Jamen tusinde tak for dén meddelelse. Det varmer da mit hjerte helt ind i knoglerne… Hov vent, det er ikke varme, det er fucking panik! Så meget for at have fået ro i sjælen.

Nå, men det nytter ikke noget at græde over spildte retskrav, og alt håb er trods alt ikke ude endnu. Jeg har ikke noget sikkerhedsnet, men jeg har stadig de almindelige optagelsesmuligheder, så jeg har 7 dage til at skrive mit livs bedste motiverede ansøgning, og så krydse alt hvad jeg har for, at det ender lykkeligt inden sommeren er omme. Hepper I lige på mig?

Gik en god tur rundt i aftensolen med min kæreste i den ene hånd og mit nye kamera i den anden. Mens solen gik ned over Odense. Det fjerner ikke helt vreden, men satte trods alt et lille smil oven på.

Hav en god aften derude <3

You may also like

3 Comments

  1. Åh nej, Lisbeth! Håber du får skrevet en god ansøgning. Sig til hvis jeg skal kigge noget i gennem i aften.

    Og tak for hjælpen i søndags! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.