Mit arbejdshjørne

Eller, “arbejde” er måske så meget sagt. I hvert fald baseret på den indsats jeg har lagt for dagen det foregående semester. Ikke ligefrem noget at prale af, men det tror jeg vidst, vi har snakket om allerede. Jeg regner med at bruge begrundelsen “jamen det var jo ikke færdigt. Jeg kunne simpelthen ikke koncentrere mig, når det ikke var færdigt!”. Det synes jeg, er en god undskyldning. Det eneste problem er bare, at den så forpligtiger mig til at tage mig sammen, nu hvor det endelig er, som jeg vil have det. Fair nok, det måtte jo ske en dag. Og lige op til eksaminerne er vel også det, man kalder “god timing”.

 photo e14596ec-7649-4666-b00c-9a84b9ee472b_zpsjxuh5pll.jpg
Planter & Krukker // Opslagstavle // Lampe // Kalender // Stol

Da min kæreste og jeg sidste år besluttede os for at flytte sammen, var mit krav, at det skulle være i en treværelses, så jeg kunne få mit eget arbejdsområde. Det viste sig dog ret hurtigt at være temmelig besværligt med vores budget, så i stedet gik vi efter store toværelses, og så var der faktisk bid med det samme. Derfor har jeg altså ikke mit eget kontor, men derimod mit eget hjørne af stuen som jeg 100% har magten over. Og den magt har jeg valgt at udnytte med et kæmpe skrivebord!

Skrivebordet er lavet af en helt almindelig plade, som jeg fik min far til at skaffe. Pladen er over to meter lang (der skal være rigeligt med plads til at brede sig, når de store tanker skal ud) og malet af min storesøster. Bordpladen er lagt oven på to LERBERG-bukke fra IKEA til en halvtreller stykket. Så bliver det sgu ikke nemmere.

Lige siden jeg fik skrivebordet, har jeg dog gået og drømt om en opslagstavle af armeringsjern, som jeg så hos de skønne piger fra HOMESICK. Fedt, flot, funktionelt og pisse besværligt. Jeg har seriøst aldrig lært at tale byggemarkedsk, og der er grænser for, hvor mange gange jeg kan tillade mig at udnytte min far som tolk. Derfor blev drømmen konstant udskudt, indtil de selv samme hjemvesramte piger tippede om en ny løsning fra IKEA. Hallo. Jeg taler IKEA! Og varen var endda fra min egen afdeling. Aflys tolken gutter, jeg ka’ selv!

Og sådan gik det altså til, at mit lille hjemmekontor blev “færdigt” (jeg siger “færdigt” for helt ærligt. Hvornår er et rum nogensinde fuldstændigt færdigt? Aldrig). Helt unikt, men med massevis af genskabelige elementer. That’s how I like it.
 photo fc7777c2-5004-46e2-a6f7-beb4c9fcd3bb_zpslzfga57f.jpg
 photo 86016389-458d-4032-be4c-f3127550d872_zpszfdqtxao.jpg
 photo 459ef97b-cb67-4e1e-a8f1-55da7efb2518_zpswc9kxgip.jpg

Hvad synes I? Er hjemmkontoret noget I har prioriteret i indretningen, eller bare noget som lige er passet ind, hvorend der nu er plads?

You may also like

15 Comments

 1. Åh, hvor ser det skønt ud. Jeg drømmer søde kontordrømme for tiden, for jeg har intet, og vil så gerne have et. Kravet til vores næste lejlighed må afgjort være lidt kontorplads , for åh, hvor kunne det dog være rart.

  1. Hold da op, det må da være et helvede at skrive speciale uden kontorplads? Håber I finder et fint palads sammen, med plads til både bibliotek og kontor ;)

  1. Tak, jeg er også vildt glad for det efterhånden! Nu er det kun de helt små detaljer der mangler haha. Som sagt, man bliver aldrig færdig ;)

  1. Tak, det synes jeg også. Glæder mig virkelig også til at se, hvordan du indretter dig, når du finder dit eget! Det er som om du aldrig rigtigt har fået lov at udfolde dig indretningsmæssigt? (:

  1. Lige præcis! Jeg glæder mig også meget, til at begynde at fylde det med ting fra her og der (:

 2. Okay, nu er jeg virkelig træt af at jeg LIGE har købt mit armeringsnet hos http://www.xl-byg.dk .. :) Det er en super fed og lækker løsning. Jeg må se om jeg kan få det bedste ud af det med mit net i stedet ;)
  Tak for fed inspiration!

  1. Armeringsnettet er jo altså også bare vildt fedt. Har kun prøvet at stå med mit eget, så kan ikke rigtigt sige hvad der er bedst, men begge dele ser jo mega godt ud (:
   Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.