mind your mittens

 photo 393d1e5e-89e3-42c0-ba45-efaf8a15a772_zps8bkqoeqa.jpg

Jeg er stadig i live! For andet år i træk har min krop valgt på det kraftigste at demonstrere imod det der med at “blive ældre”. Det kan den ikke lide. Så jeg har altså ligget syg med lidt af hvert og generelt bare trukket mig ret meget tilbage fra jordens overflade siden min fødselsdag. Heldigvis tror jeg dog, at mit kære hylster har accepteret overgangen, og jeg er derfor tilbage og klar til at vise lidt at mine gaver frem – der sidder garanteret et par stykker af er derude, som mangler lidt ekstra inspiration til den der ønskeliste?

Jeg var virkelig svineheldig med mine gaver i år. Jeg fik blandt andet begge de plader, jeg havde ønsket mig, bøger, te + kande, kaffe og kager (ultimativt hygge-kit!) og endda penge til min næste tatovering! Jeg er ret godt tilfreds.

Min neglelaksbesatte veninde var lige ved at tage røven på mig, da hun dukkede op med en pakke, som mere lignede en smykkeæske en noget andet. Hun kender mig dog efterhånden ret så godt, så pakken indeholdt selvfølgelig nye Essie-lakker, hvoraf den ene var “lige min farve”, som hun sagde, haha. Og der hun har virkelig ret. Det er en skøn grønlig/sort farve, som er en af de der mørke farver, som er helt perfekte til efteråret.

Og for nu at forkæle de der hænder lidt ekstra, så valgte jeg at bruge nogle af mine fødselsdagsgavepenge på et par skønne Helly-handsker fra Markberg, som jeg efterhånden har sukket over i årevis. De er af smørblødt læder og med dejligt lun strik ud over. Eftersom jeg har elendigt blodomløb i fingerene, kommer jeg aldrig til at finde et par handsker, som reelt set kan holde mine fingre varme, men ligesom med dynen om vinteren så skal kropsvarmen bare lige varme handskerne op, og så har jeg det faktisk dejligt lunt i dem her, så jeg vil helt sikkert vurdere dem som et godt køb. Jeg fandt dem endda med hele 30% rabat lige her, og så er det jo et rent fund!

Generelt er det hele ret god timing, for nu er jeg virkelig klar til at overleve den der vinter, der så småt er begyndt. Jeg har hyggegear, jeg har pæne farver og jeg har geniale handsker. Så kan ham Kong Vinter bare komme an!
 photo b0a9b82c-a1b4-46b8-8185-4e170ed2a762_zpslutcqpz2.jpg  photo 1438de90-1314-4a11-872f-56ce00a689d0_zpsmr4r9ghv.jpg

You may also like

2 Comments

  1. Godt du er i live! Og så tilmed med nogle virkelig dejlige gaver.
    Håber i hvert fald dit korpus kan følge med, og at du er klar til at julehygge den igennem resten af året foruden sygdom :)

    1. Armen altså, de der skide hovedpiner hobede sig op igen på min fødselsdag, og så var den uge ligesom ødelagt, og så kørte det bare derfra, haha.
      Krydser også fingre! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.