Mew ❤

image

I sommer havde jeg den absolut største musikalske oplevelse, mit liv hidtil havde budt på. Jovist, jeg havde da forventet et show med høj underholdningsværdi, men jeg havde aldrig turde drømme om, at det skulle blive så imponerende, som det var. Ét eneste ord har hængt fast lige siden, når jeg har skulle beskrive oplevelsen; inderligt! Sangen, sceneshowet, stemningen – det hele var inderligt smukt og inderligt rørende.

Jeg taler selvfølgelig om koncerten med Mew på Orange Scene en smuk sommernat. En koncert der sluttede som solen stod op, og som efterlod mig komplet euforisk. Og i aften sker det forhåbentligt igen! Jeg sidder endnu en gang i bussen på vej mod Aarhus – denne gang med det eneste formål at opleve inderligheden igen. I aftes spillede bandet i København, og ifølge anmelderne var det ret så spektakulært. Jeg kan kun drømme om, at det bliver lige så magisk i aften, som jeg husker det fra den sommernat…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.