Marts sum up

Solopgang i Odense
{I marts har jeg nydt den smukkest solopgang en weekendmorgen…}
Blege krokusser i efterårsløv
{… og smukke krokusser i solen}
Rødvin, Mazel Tov
{… og så har jeg nydt vin i rigelige mængder!}

Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg faktisk måske stadig, at det er lidt op af bakke i de her dage. Jovist, smerten i mit hoved er ved at fortage sig, og der er lagt så tilpas meget slagplan for diverse gøremål, at det næsten ikke kan gå galt. Der er okay styr på tingene. Nu er problemet så bare, at jeg har hamrende meget PMS, og det vælger tydeligvis at ramme mig med modløshed og frustration denne gang, i stedet for det sædvanlige raseri, som jeg er vant til. Lucky me, huh?

Heldigvis er den her følelse altid meget midlertidig, så jeg tænker at sende den på flugt ved at kigge tilbage på den marts, der er gået, for det har altså været en ganske vidunderlig måned. Vi kommer nok ikke uden om, at måneden peakede for vildt i Budapest, men heldigvis har der altså også været mange andre vidunderlige stunder. Se bare selv.

Bøgerne: Okay, det er ret pinligt, så lad os bare få det ud af verden med det samme, men jeg har ikke færdiglæst en eneste bog i marts måned. Jeg har ellers haft gang i rigeligt! Jeg er kommet ret fint i gang med Tusinde Etager, ligesom jeg næsten er færdig med Nod til læseklubben, men jeg har altså ikke formået at færdiggøre nogen af dem. Ikke engang lydbogen af Neil Gaimans Norse Mythology har jeg formået at blive færdig med, så det siger lidt om, hvor slemt det rent faktisk står til…

Sko ved Donauen, jødisk mindesmærke
{Jeg er blevet rørt dybt af et mindesmærke}

Shopping: Her står det straks meget bedre til! I hvert fald hvis vi kigger på den værdi, jeg har fået for mine penge. For en stor del af dem gik naturligvis på oplevelserne i Budapest, og jeg brugte gerne (næsten) hver en øre igen. En lille smule beklædning kom der da også med hjem, som jeg forhåbentligt får mulighed for at vise jer, når det bliver rigtig lunt udenfor. Derudover er der også flyttet lidt pynteting ind i lejligheden – noget som jeg føler her mangler, men som min kæreste mener vi har for meget af. Noget I kan genkende, haha?

Månedens musik: Jeg har især dyrket én musiker denne måned, nemlig Sampha. En eller anden radiovært på P3 spillede (No One Knows Me) Like the Piano en aften, og siden da har jeg været ret så forelsket i hans album Process. Seriøst, giv som et minimum sangen et lyt, hvis ikke hele albummet. Det er ret unikt, og ret vidunderligt!

Lys på Mazel Tov
{Jeg har haft vidunderlige oplevelser ude i verden…}
Vafler, gule ranunkler, Hverdagsglamour af Emily Salomon
{… såvel som jeg har nydt hverdagen herhjemme}

De bedste øjeblikke: Må jeg godt sige Budapest? Jeg er bare ikke helt sikker på, om jeg fik fortalt jer, at det var fantastisk. For det var det! Ellers, så var der også den aften, hvor jeg igen kunne spille fandango med en ny frisure (aka. hårmodel), en herlig aften med Odense Bulldogs og et par ret så skønne biografture. Og så var der selvfølgelig den aften, hvor jeg bare lige skulle hente et par bøger hos min veninde, og pludselig var klokken halv 3, og vi havde haft den skønneste aften. Marts var altså virkelig god ved mig, selvom den var hård.

Jeg vil huske marts for netop at have været hård, men god. Jeg må erkende, at jeg proppede for mange planer og gøremål ind på for kort tid, og det kørte mine batterier relativt flade. Men på den anden side, er der ikke ret meget af det, jeg ville have været foruden, og når så forårssolen oven i købet er begyndt at vise sit kønne ansigt, så er det pludselig svært at holde fast i alt det negative.

April bliver en tiltrængt påskeferie! Som sædvanligt bliver den ikke så meget ferie, som en mulighed for at få samlet op på de løse ender, men det bliver bare virkelig vidunderligt at kunne tage tingene i mit eget tempo i nogle dage, og lige få vejret helt ned i maven igen. Det bliver en måned med påskefrokost, savnede venner fra øst og vest, forhåbentligt en masse solskin og så bliver det endelig tid til Readathon igen! Hej april, skal vi være venner?

Bro over Donau, Budapest
{Og jeg har forelsket mig hovedkulds i skønne Budapest}

Hvordan har jeres marts været? Har I nydt det spæde forår, eller er I måske allerede gået i pollenskjul? Fortæl og del alt det I lyster! 

You may also like

6 Comments

 1. Åh. Budapest vil altid blive husket som noget godt i 2017 ;)
  Glæder mig til at april rigtig går i gang, og vi skal endda hænge ud to gange inden for en uge. Det bliver vildt ;)

  1. Hahaha, ups! Men så igen – der er altså pænt mange løse ænder i Mosen, så hvem siger, at jeg ikke skal bruge min påske på at samle dem ind? ;)

   Knus

 2. Skønne stemningsfulde billeder :)

  Jeg synes, at marts gik virkelig hurtigt. Overraskende hurtigt. Det gør mig ikke noget, for jeg er så klar til forår, og her er marts altid en ret blandet oplevelse. Men nu venter påsken lige om hjørnet, og så skal der hygges og læses :)

  1. Ja, lige præcis! Det bliver så skønt at få tid til lidt skønlitteratur igen 😊

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.