Marts sum up

Halløj april, og halløj forår! Har I mærket varmen de sidste par dage? Jeg har hørt rygter om, at det har været helt op imod 15 grader i dag! Der begynder at komme små knopper på træerne, handskerne er ikke livsnødvendige og solen er efterhånden gavmild med sin tilstedeværelse. Hvis ikke det var fordi, jeg i dag havde set den første misforståede sjæl på gaden i dag iført Birkenstocks, så er det ligefør jeg ville sige, at det næsten ikke kunne være bedre.

Men nu var det ikke april, det her indlæg skulle handle om, men derimod måneden der netop er gået, nemlig marts. Ud over at livet kom lidt i vejen her de sidste par dage, så har det virkelig været en skøn måned. Jeg har arbejdet på livet løs, testet min egen tolerance, jeg har hygget, fjollet, drukket og danset, jeg har spillet Twister og Margretheskål, og så har jeg nydt alle de solstråler, jeg overhovedet kunne komme i nærheden af.

img_20160325_130557.jpg
Jeg har skruet helt op for morgenmadsniveauet i denne måned…

Bøgerne: I marts måned fik jeg læst fire bøger fra to vidt forskellige genrer. Først og fremmest fik jeg kæmpet mig igennem Into the Wild, som bestemt ikke var et bekendtskab, jeg kom til at sætte pris på. Resten af måneden gik med at læse de tre sidste bøger i Mortal Instruments-serien, som jeg lige akkurat nåede at blive færdig med, før biblioteket hjemkaldte bøgerne, haha. Serien blev en oplevelse med sine op- og nedture, men det kommer I til at læse meget mere om senere på ugen.

img_20160301_174348.jpg
… og ladet mig gribe af stemningen på bogudsalget…

Shopping: Det blev til alt for meget små-shopping i marts, men heldigvis kun fine ting, som jeg er vildt glad for. Jeg gik lidt amok i Tiger og Søstrene Grene med glas, sugerør, lys, flasker, krukker, minipisker og alt sådan noget, som nok ikke er livsnødvendigt, men som gør godt for luksusfølelsen. Og så gør det bestemt ikke noget, at det er så billigt. Derudover “kom jeg til” at købe den kjole, som jeg allerede nu har udset mig til det sommerbryllup, jeg skal til til sommer, og den glæder jeg mig storslået over, hver gang jeg kigger på den! Og så blev det også lige til tre bøger mere, fra det der famøse bogudsalg, haha.

De bedste øjeblikke: Måneden har været fyldt med en masse af de der små, vidunderlige øjeblikke, som i lige så høj grad er dem, der gør livet sjovt, som de store fester og andledninger er. Især sætter jeg utroligt høj pris på, at jeg har så skønne veninder omkring mig, som jeg kan hygge mig med. Vi har blandt andet gået ture i solen, læst bøger i Mosen og drukket lidt for mange kopper kaffe med skum. Derudover har jeg også haft tid til et par ture på dansegulvet, lidt fødselsdagsfejring, påskefrokost med familien, spilaften med sushi, et vidunderligt fotokursus og meget mere. Tror ikke der er én specifik ting, jeg kan vælge ud i den her omgang, for måneden har generelt bare været skøn.

img_20160327_154715.jpg
… på kolde dage har vi drukket varm kakao med massere af flødeskum…
img_20160331_124817.jpg
… og på de lune dage har vi drukket spandevis af friskpresset juice

Jeg vil huske marts for at have været dejlig og effektiv. Jeg synes simpelthen jeg har nået så meget, og det har virkelig bare givet mig blod på tanden, for at kaste mig over endnu flere projekter. Jeg har nedprioriteret tiden ude på uni en smule for en stund for til gengæld at lægge mere energi i hjemmestudierne og BA-projektet, og det har været vildt rart. Ellers har det virkelig bare været en måned med fuld fart på, som jeg godt kunne bruge flere af!

April bliver presset! Jeg har vildt meget jeg skal nå i denne måned, og selvom dagene føles længere, nu hvor solen går senere ned, så har jeg altså stadig ikke knækket koden til flere timer i døgnet. Selvom jeg føler mig okay med på mit BA-projekt, så har jeg stadig meget, jeg skal nå inden deadline 17. maj. Derudover har jeg også et par ture med Wella på programmet, jeg har jobs, der skal passes, og så skal jeg til Riga sidst på måneden. Pyh! Men det hele når sig nok, og forhåbentligt bliver der også plads til sjov og løjer. Og så skal månedens bog i læseklubben selvfølgelig også læses, som denne gang bliver I’ll Give You the Sun. April – jeg glæder mig til at lære dig at kende!

img_20160307_125719.jpg
… og så har jeg drukket massevis af hjemmelavet latté

Var marts god ved jer, eller var det en måned, der bare skulle overstås? Fik I læst nogle gode bøger, bød påsken på en lækker rejse eller så I nogle exceptinelt gode film i biffen? Fortæl endelig lidt om jeres marts i kommentarfeltet.

You may also like

6 Comments

    1. Haha, skrev jeg decideret om solskin lige i dag? For dét er nok lidt en overdrivelse, men du har ret. Netop som jeg trykkede “publish” blev det kulsort udenfor, haha :D

  1. Har længe gerne ville genlæse Austers New York-trilogi, husker den som helt fantastisk! Læste den første som grafisk roman for et par år siden og det var et glædeligt gensyn :-)

  2. Din blog er så fin! Jeg er virkeligt glad for at følge med :)

    nymaane.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.