Maj sum up

Jeg har da fuldstændigt glemt at lave mit sum up for maj måned! Det er ellers et af den slags indlæg, som jeg går og overvejer hele måneden. Synes de er så hyggelige, og det er sådan en dejlig måned at sikre sig, at dagene ikke bare forsvinder ind mellem hinanden, men i stedet bliver forankret i hukommelsen som minder. Så her får I altså min opsummering af maj måned – kun en uge forsinket haha.

De bedste billeder:

Bøgerne: I maj måned nåede jeg igennem tre bøger. The Shock of the Fall lå som et uafsluttet hængeparti efter read-a-thon og kaldte på mig, så naturligvis stod den øverst på listen. Rock War fik jeg tilsendt af Gyldendal, og jeg morede mig gevaldigt med dens ekstreme teenagehed. Og sidst men ikke mindste fik jeg et skønt gensyn med Harry Potter and the Half-Blood Prince, som muligvis er min yndlings af de syv. Simpelthen fantastisk.

Det bedste citat: “Severus … please …” – Harry Potter and the Half-Blood Prince. Åh, alle de tårer.

Shopping: Jeg fik fyldt dulledepoterne op med nye læbestifter og en pudder/foundation fra Bodyshop i denne måned. Jeg har ellers i mange år afholdt mig fra brandet, da jeg associerede det lidt for meget med teenageårene, men de har virkelig skiftet spor. Deres produkter er super lækre, og jeg bruger dem faktisk stort set dagligt. Helt sikkert et godt køb!
Derudover stod maj måned også på indkøbet af den nye kommode, og så var månedens budget ligesom opbrugt.

De bedste øjeblikke: Måneden lagde stærkt ud med en hyggelig 1. maj omgivet en masse skønne mennesker, og på samme måde har måneden budt på Eurovision-fest og en hyggelig vin-og-øl-aften. Men måneden har også budt på lange gåture på landet med kæreste og hund, og på den befriende følelse der følger med afleveringen af en eksamensopgave. Størst i denne måned har dog nok været den dag, Deal.dk ringede og sagde “hvornår kan du starte?”. Det var et utroligt dejligt øjeblik!

Jeg vil huske måneden for: at være den måned, hvor jeg endelig genfandt mit ambitiøse selv. Jeg har længe været ambitiøs med de sjove ting som eksempelvis bloggen, mens de mere fornuftige ting har haltet efter, men jeg har endelig fået lysten til at arbejde for fremtiden tilbage, og det føles godt! For første gang nogensinde har jeg teknisk set haft tre jobs og et fuldtidsstudie på samme tid helt uden stress.
Og så må vi ikke glemme håret: maj måned skal helt sikkert også huskes for at være måneden, hvor jeg blev blond på niveau med Jared Leto haha.

Juni måned: bliver en af de måneder, hvor jeg har mere travlt med at se frem til fremtiden, end at huske nutiden. Jeg skal igennem et par eksaminer mere, før jeg kan omfavne sommeren, men så snart de er ude af verden, skyder jeg ferien i gang med stil; bedre kendt som Roskilde Festival!

You may also like

2 Comments

  1. Åh, sikke en skøn maj, du har haft! Juni står for mit vedkommende også på liiidt mere koncentration før sommeren for alvor kan begynde.

    1. Det synes jeg også, nu hvor jeg kigger tilbage på den. Det er rart at huske alle de gode ting, så de ikke bare forsvinder i glemslen (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.