Lykkeglimt #8

wpid-img_20160226_132017.jpg
Det vrimler med vintergækker i naturen, og jeg elsker det!

Hvor er det bare ekstraordinært lækkert vejr i disse dage! Åh jeg kan allerede så småt begynde at fornemme sommerens varme solstråler. Hold nu op, hvor jeg bare elsker solskin. Det er så meget lettere at komme ud af fjerene i disse dage, og jeg har energi til 1.000 ting flere end jeg plejer!

Dagen i dag har været brugt på lidt hjemmearbejde, lidt lægesnak, lidt blogplanlægning og en skøn lang gåtur. Jeg har et eller andet gen i mig, der gør, at det nærmest gør fysisk ondt at blive indendørs, når solen skinner. I sommermånederne tror jeg, at mine veninder og min kærest er ved at slå mig ihjel, fordi jeg konstant spørg dem, om vi ikke skal lave et eller andet udenfor (ulempen ved ikke at have egen have er virkelig, at man ikke bare lige kan sætte sig ud i 10 minutter. Det hele skal ligesom planlægges mere, når man er nødt til at forlade matriklen…). Og jeg fornemmer allerede nu, at i år bestemt ikke bliver nogen undtagelse, haha!

Nå, men jeg ville egentligt bare lige kigge ind, og ønske alle en god weekend. Nogle spændende planer på programmet? Kæresten og jeg har lige bestilt bord til en lille burger-date i aften efterfuldt af X-factor på sofaen (ja, jeg er 67 år gammel, og jeg står ved det, haha). Og så er det jo på søndag, at det store Oscar-show løber af stablen! Åh, hvor jeg dog elsker foråret :)

wpid-img_20160224_171456.jpg
Solbrillesæsonen er endelig i gang – det er nu også ret lækkert
 photo 9693fa26-6b1d-4ffe-af0b-4dced36d13a2_zpslya91ivu.jpg
Der er smukke, afskårne Kalanchoe i min vase
 photo 9024aa27-fb0a-4924-a131-4d59c9b7bac5_zpsramgmwd3.jpg
Og så får jeg mit daglige vitaminindtag i flydende form. Mums!

God weekend derude <3

You may also like

2 Comments

    1. Det burde næsten være en menneskeret at gøre det, når vejret er så godt!
      Åh ja, det bliver spændende. Håber jeg kan holde mig vågen i år :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.