Lykkeglimt #7

 photo e2f6b70d-81af-4c48-b90e-effced0e3450_zpsmhdds0oy.jpg
Smukke tulipaner spreder lys og glæde herhjemme, nu hvor solen ikke vil…

Selvom jeg måske går rundt og drukner en lille bitte smule i panik over, hvad fanden jeg dog skal stille op med min fremtid (the struggle is real), så er det hele trods alt ikke værre, end at jeg så sandelig også stadig nyder alle de vidunderlige ting, jeg kan fylde mit liv med lige for tiden.

Som for eksempel i går, hvor det jo var den famøse Valentins Dag. Uuuuh, spoky! Jeg ville skide gerne kunne vidligeholde mit kyniske image og hade dagen af et godt hjerte, men når sandheden skal frem, så er jeg jo en kæmpe sucker for den slags. Indtil folk jeg kender rent faktisk gør noget ud af det – så er jeg kynisk igen. Men så længe det bare er hypotetisk, eller blandt folk jeg ikke kender personligt, så elsker jeg det. Ja, jeg ved det, det er sært…
Det fede ved i år var, at jeg ikke behøvede at tage stilling til dagen, for min kæreste og jeg havde ved et tilfælde bestilt bord på dagen på Restaurant Grønttorvet, som er den hyggeligste lille, gamle restaurant her i Odense. Den er oldgammel, og ser også sådan ud indvendigt, og så fik vi gammeldags kylling med det hele til dealpris. MUMS! Og til finalen hoppede vi et smut i (en stopfyldt) biffen og så Deadpool – it is hillarious!

På sådan en mørk og kold mandag får I et par små glimt af andre skønne sager, jeg har nydt på det seneste. Håber I får en skøn uge derude :)

 photo 2f154e63-a5b6-444e-af71-9d58da8983fa_zps28icuzec.jpg
… en ordentlig vitaminbombe af en rødbedejuice er blevet et instant hit!
 photo 0adcd9f6-55d8-443e-a2e2-0d00baa864b1_zps4c1mxs3v.jpg
Jeg bagte citrontærte med marengs til Melodi Grand Prix’et den anden aften…
 photo IMG_20160214_122223_zpsjrslbxwv.jpg
… og den blev helt perfekt og fuld af frisk finhed!
 photo IMG_-3mwcal_zpsefgn0i4a.jpg
… og jeg endte nærmest med at græde mig selv i søvn efter at have slugt denne skønhed på bare tre timer

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.