Lykkeglimt #5

Pyh, sikke en dag. Jeg bliver  nok aldrig typen, der frejdigt slår øjnene op tidligt om morgenen med et smil på læberne (jeg øver mig, men der er ingen grund til at være naiv), men bortset fra det så har det virkelig bare været en af de gode i dag. I ved, en af de der dage, hvor det bare er sjovt, spændende, udfordrende, hyggeligt og generelt rart.

wpid-img_20151022_130823.jpg

Det har været en af de dage, hvor de har spillet alle de gode sange i radioen (The Zookeeper’s Boy med Mew er ret så god at powerwalke til på arbejde!), hvor regnen har holdt inde, mens jeg har været ude, hvor den hyggelige julekop var ledig på arbejde, hvor opgaverne var spændende og teksterne blev gode og hvor chefen besluttede sig for at give donuts fra Dunkin Donuts. Mmh!
Ork ja, der har da også været dårlig hårdag, vasketøj som burde være rent, som var beskidt, og busser der kom 20 minutter for sent. Men det er som om, at alt det bare gør mindre, når der har været så mange gode ting.

Det helt store kirsebær på toppen af min søndagsis var helt sikkert en mail fra Woman, som sagde, at de gerne ville bringe mit indlæg i deres serie af gæstebloggerindlæg i en nær fremtid! Hvor fedt er det ikke lige? Jeg skal selvfølgelig nok lige linke til indlægget, når det engang kommer op, og jeg regner også med at poste selve indlægget herinde. Lige nu kan jeg bare slet ikke få hænderne ned over, hvor stort et kado det er for mig at blive bragt hos så stort et dansk medie. Juhuu!

Og dagen er jo slet ikke slut endnu. Jeg sidder pt. i en bus, som stille og roligt nærmer sig Aarhus, hvor den står på en hel weekend sammen med de dejligste damer – den første af hvem jeg gerne skulle se inden alt for længe.

Jeg håber at I har en mindst lige så skøn aften derude? God torsdag! :)

You may also like

4 Comments

    1. Bare rolig, hun var og er her skam stadig. Hun havde bare lige et godt øjeblik ;)

  1. Pingback: Moonlit Madness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.