Lykkeglimt #2

I får et lidt sent pip fra mig her til aften, men til gengæld er det fyldt med små glimt af lykke.

 photo 4a0b2b5d-54f3-4016-baca-0558e5e426a3_zpshwdmvak1.jpg
De laver nogle helt fantastiske gammeldags isvafler i Kerteminde på Nordfyn, og så er det jo bare en helt fantastisk smuk by sådan en solskinsdag

Hvor er det bare vildt, hvor tydeligt der er at mærke, at folk hungrer efter sommer. Så snart solen viser bare de mindste glimt, vrimler det ud med folk, som forsøger at finde den bedste plet i de danske parker. Den bedste plet til at nyde varmen. Den bedste plet til at opnå den unikke form for lykke, som kun solens stråler kan bringe. Selv her på bloggen er det tydeligt  – jeg havde tre gange så mange visninger i går, hvor det var gråvejr, end jeg havde dagen før, da solen skinnede haha!

Men jeg er 100% med jer. Jeg higer selv efter solens stråler som en shopaholic efter udsalgsvarer, og hvis jeg kan slippe af sted med det, lader jeg ikke én solstråle slippe uelsket forbi mig. Således gik der heller ikke meget mere end en halv time, fra jeg fik fri fra arbejde i torsdags, til jeg lå nede i Mosen. Klar med solcreme, tæppe og bog.

Og så snakker vi slet ikke om, hvor mange is jeg har fået den sidste uges tid (for jeg kan helt ærligt ikke huske det…). Måske er det en god ting, at vi ikke har fået mere sommer, end vi har, så mange fristelser som følger med den? Njaaaaaarh ;)

 photo b859064f-d723-4287-b6c2-857faf71d229_zpsabuauv1y.jpg
Efter at have gået forbi dem 20 gange kunne jeg ikke modstå længere. 129 dask for blomstrede skønheder i Føtex – jeg skal jo også have noget godt at gå i i London, ikke?
 photo 0bb91adf-4518-46de-8988-25e7c7ca5e88_zpsolvefdhi.jpg
Det fineste lille bogbyttehus i Munke Mose. Skal helt sikkert holde øje med udvalget!
wpid-img_20150718_211704.jpg
Be weird – it’s okay! Om det så gælder skøre idéer, store armbevægelser eller blomstrede fødder, så er det okay. We’re all mad as hatters here

Hvad har fået jer til at trække lidt ekstra på smilebåndet på det seneste?

You may also like

10 Comments

    1. De klemmer ingen steder og der er ikke hæl på – det må da kvalificere som godt at gå i haha xD

    1. Den er helt vildt hyggelig, selvom jeg ikke selv har “været i den” endnu :b

  1. Fed blog! Håber du vil kigge forbi min da den er ny: jasminagnestaylor.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.