Lykkeglimt #10

Cava_BurgerAnarchy
{Lyserød Cava skal der til, når der står polterabend på menuen!}

Godaften, derude. Har I haft en god mandag? Jeg håber i hvert fald, at I alle sammen er ved at være færdige med jeres eksaminer, hvis I bøvler med den slags. Jeg så lige de første “rigtige” studenter i dag (jep, der er kun én rigtig hue, og den er rød!) og så var det at det slog mig. I morgen formiddag er det præcis fem år siden jeg blev student. Fem år, siger jeg jer! Det er jo et helt lille jubilæum, altså. Tror også endelig jeg er ved at slippe mine studenter-blues. Jo, jeg har da stadig lyst til at tage min hue på, hver gang jeg kigger på den, men jeg hater ikke på de nyudklækkede studenter længere på samme måde, som jeg har gjort de andre år. Det er jo bare så fint for dem, og sikke de garanteret har knoklet!

Jeg har været i biografen med min absolutte yndlingshistorie...
{Jeg har været i biografen med min absolutte yndlingshistorie…}
... og fejret afsluttet BA med lidt lækkert fra både Baresso og Mesterslagteren
{… og fejret afsluttet BA med lidt lækkert fra både Baresso og Mesterslagteren}

Men nu skulle det her indlæg faktisk hverken handle om studenter eller eksaminer – begge er jo altså fortid for mig lige nu (og nøjh, hvor er jeg bare heldig! Vi er tre på mit hold, som er færdige. Resten skal først op mellem den 22. og den 27.!). Nej, det skulle i stedet nærmere handle lidt om mig, der gentager mig selv nærmest fuldstændigt, haha. For jeg står nemlig endnu en gang i den situation, at jeg har det ret lækkert, jeg har massevis af lækkert i kiggerten, og jeg tager spontant på festival igen!

Det er lidt kringlet, for oprindeligt havde mine veninder og jeg meldt os som frivillige på årets Tinderbox, men så skulle de alle sammen have eksaminer i den uge, og så meldte vi fra. Uanset hvor god musikken er, så er der altså ikke meget ved at rende rundt alene. I hvert fald ikke for mig. Nå, men så – lige efter jeg havde meldt afbud – siger en af mine andre veninder så, at hun skal med på festivalen alligevel! Av, så vendte fristelsen tilbage. En hel weekend, med musik jeg virkelig beundrer, lige herhjemme i fineste Odense. Og jeg skulle ikke med? Nix, det kommer ikke til at ske! Så jeg meldte mig sgu som frivillig igen i går aftes, og har nu fået de fineste vagter hos en kær kebabmand. De bliver nærmest ikke bedre, vel?

Jeg har drukket kolde fadøl på Heartland...
{Jeg har drukket kolde fadøl på Heartland…}
... og spist hjemmelavede sandwiches i sommervarmen
{… og spist hjemmelavede sandwiches i sommervarmen}

Nu tror jeg så også, at jeg har presset mit program til det absolutte maksimum her de næste 14 dage, men jeg skulle jo nødig komme til at kede mig, bare fordi jeg har ferie, haha. Det eneste jeg mangler er jo nærmest at få styr på festivalgarderoben (søde Jeanette har i øvrigt skrevet et super morsomt indlæg om netop det lige her), og så må vejrudsigten også gerne lige beslutte sig for, om det bliver regn eller sol.
Ih hvor jeg glæder mig – min aller første Tinderbox!

Gerbera
{… og så har jeg naturligvis kigget på fine blomster i vindueskarmen}

Er der nogen af jer, som skal med på årets Tinderbox? Hvis så må I endelig lige sige hej inde på pladsen! 

You may also like

4 Comments

  1. Jeg skal også snart ind at se Alice; elsker fortælling og samler på Burtonfilm. Håååber jeg når det, og får råd :D For som skrevet på bloggen, var jeg faktisk gratis i bio i sidste uge, men der var det planlagt at se Captain America.

    – A

    1. Den er så fin, og Sacha Baron Cohen klarer virkelig rollen som Time fantastisk. Jeg var meget imponeret! Men gad dog også godt at se den nye Captain America ;)

    1. Jaeh, det bliver såååå fedt! :D
      Haha, jeg har godt tænkt det, men nu bliver det jo mig selv der står med det, så kan det vel ikke gå helt galt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.