Lørdagsshopping

Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at Rabble.dk har bedt mig skrive om dem.Rabble_logo_512px_transparent.5327ff50e4e2b
Udvalgte bloggere bliver belønnet med gavekort, men alle ord er stadig mine egne.


 

Glædelig lørdag derude. Er I kommet godt ind i weekenden? Her bliver det en helt stille og rolig en af slagsen, med så lidt aktivitet som muligt. En lun kop te, et godt tæppe og en masse inspirerende blogs – yes! Nej…
Jeg ved ikke hvordan jeres blogfeeds har det, men for mig er lørdag nærmest altid et gabende tomt hul. De fleste af de bloggere jeg følger, holder nemlig blogfri om lørdagen, hvilket betyder, at der er meget stille på min bloglovin.

Der er nogen der siger, at hvis man vil have tingene gjort, så må man gøre det selv, så derfor har jeg været i fuld sving med at trawle internettet igennem for at finde en masse fin forårsinspiration til jer. Vi skal vel finde underholdning et eller andet sted, ikke?

Lune kjoler
Nelly // Asos // Miinto // Miinto // Zalando // Zalando

Selvom jeg håber på en intens og varm sommer, så er det nok bedst at være realistisk. Vi bor i Danmark, og her er det altså koldt. Ret ofte. Så jeg har kigget lidt på de mere lune kjoler – både nogle som man kan have på her i overgangsperioden, men også nogle, som er ret geniale til at tage ud over som et ekstra lag, når sommernætterne træder i kraft. Jeg er især besynderligt begejstret for den grønne fra Nelly og den hvide fra Miinto!

wrap dresses
Asos // Asos // Miinto // Zalando // Zalando // Nelly // Nelly

Jeg er helt vildt hooked på “slå-om-kjoler” lige for tiden, eller i hvert fald slå-om-looket. En del af de her kjoler er ikke decideret slå-om, men giver looket, hvilket jeg synes er mega lækkert. Der er plads til alle slags former i de her sager, og de kan jo styles på 1.000 forskellige måder. Jeg er især ret vild med de to fra Zalando og fra Nelly. Jeg havde bare slet ikke opfattet, hvor vild jeg tilsyneladende også er blevet med striber, haha!

Sommerkjoler
Nelly // Miinto // Asos // Zalando // Asos // Zalando

Og så til de rigtigt sjove! Der går nok… temmelig nogle måneder, før vi sådan for alvor kan hoppe i de her skønheder, men det er vel aldrig for tidligt at begynde at planlægge? Måske I sidder andre derude, der ligesom jeg skal til sommerbryllup eller andre store fester, og der er jeg helt sikker på, at sådan en som den smukke fra Zalando kunne være helt perfekt! Den søde fra Nelly tror jeg kunne være super skøn til sommerens festivaler – omtrent lige så perfekt, som den grå jeg købte sidste sommer.

Livet som studerende, gør det naturligvis ret stramt, at kaste sig ud i en omgang shop-amok sådan bare lige fordi det er lørdag, men der er det jo så bare ret fedt, at Rabble.dk er kommet til Danmark! Her kan du nemlig finde alle former for tilgængelige rabatter til diverse netbutikker samlet på ét sted. Så kan du eksempelvis få 100 kroner i rabat på Zalando, du kan spare 50% på Nelly.com, der er helt op til 80% hos Asos eller du kan spare 300 kroner på Miinto! Så er det lige pludselig ikke helt så svært, at få råd til en lille forårsgave eller to til sig selv, vel?

Men nu tror jeg snart heller ikke, jeg kan klare mere sommer-/forårssnak. Det er stadig pænt gråt uden for mit vindue, så jeg tror jeg går i hi med en bog i stedet. God lørdag!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.