Lifestyles of the rich and famous

Model gallery, Color Vision Denmark Model gallery, Color Vision DenmarkHold nu kaje, hvor har jeg bare haft den alt for mest sindssyge, vanvittige og fantastiske weekend nogensinde! Ser man bort fra den ulidelige mængde af uudnyttet spildtid, som vi har haft, så har det simpelthen været den skønneste oplevelse. Hvis I har fulgt bare en smule med i min story på Instagram, vil I have set, at jeg har oplevet alt fra tapas, vin, badekar, fashion shows, champagne, glitter, vanvittigt lange negle, mikroskopiske madanretninger og meget, meget mere. Ja, bortset fra selve Barcelona har jeg faktisk oplevet alt, hvad jeg kunne drømme om på sådan en weekend.

Vi knoklede fra start til slut på hele turen, men heldigvis havde vi også tid til at nyde oplevelsen og det fantastiske selskab, vi pludselig befandt os i. Ikke nok med at vi var et herligt team på 2 x modeller, frisører og make up-artister + 1 host, så fik vi virkelig også chancen for at møde den ultimative créme de la créme af frisørverden. Så utroligt! Da jeg søndag nat stod midt på catwalken turned dansegulv, i min yndlings glimmerkjole, og nonchalant byttede mit tomme champagneglas ud med et fyldt, fik jeg virkelig en fornemmelse af, at mit liv som fashioniasta peakede. Det var for vildt!

Model gallery, Color Vision Denmark

Model gallery, Color Vision Denmark
{Hvis nogen har undret sig over weekendens digitale stilhed, så er her 10 af de helt store syndere!}

Efter selve konkurrencen var overstået, og mens dommerne gik ud for at votere, skulle alle modeller gå en enkelt catwalk ned langs den imponerende scene. Til vores prøve gik det gnidningsfrit, så forestil jer min panik, da jeg fandt ud af, at mit slæb blev ved med at snige sig ind mellem mine ben, mens min catwalk blev live streamet verden over, haha! Jeg nåede dog frem uden at falde, og derefter blev alle modeller linet op i det smukke Model Gallery, hvor vi skulle stå udstillet som de kunstværker vi virkelig alle sammen var!

Kun top fire i de to kategorier får at vide, hvilken placering de endte på, så vi har desværre ingen anelse om, hvor godt Danmark klarede selve konkurrence. Vi vælger dog at tro, at det gik godt. Jeg er i hvert fald hamrende stolt af både mit team og det andet danske team, som fik os modeller til at se absolut fantastiske ud på scenen. I kan se alle looks lige her, hvor I blandt andet også kan se de to looks fra Finland, som vandt guld i begge kategorier!

Model gallery, Color Vision Denmark

Efter godt og vel 14 timers søvn og utallige ansigtsrensninger er jeg efterhånden klar til at vende tilbage til hverdagen igen, men med en helt uforglemmelig oplevelse i kufferten! Jeg siger i hvert fald tak for denne gang, og krydser alt hvad jeg har for, at nogen vil have mig med igen til næste år, hvor hele festen rykker til London ;)

You may also like

2 Comments

    1. Det var det uden tvivl! Kan slet ikke komme mig over, at have været en del af noget så vildt :D

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.