Langsomt tilbage til overfladen

Julekuppel med kunstig sne, Søstrene GreneAdventsdekoration, grønne lys, kunstig sneOkay, har I nogen anelse om, hvilken dag det er i dag? Altså bortset fra onsdag og den 6. december? Nej? Så lad mig endelig fortælle jer det. I dag er dagen, hvor jeg havde min sidste undervisningsgang nogensinde på universitetet – forudsat at jeg ikke klokker fuldstændigt i et eller andet nu her og skal tage et fag om, naturligvis. Det er altså en ret så vild tanke!

Hvordan føles det så, tænker I måske? Tjo, det føles gevaldigt ligesom en ufatteligt grå decemberonsdag. Ret standard, that is. Der var ingen stor fanfare, ingen afskedstårer og bestemt ingen vemodighed. Der var nok mere en fornemmelse af “løb! Ellers misser vi toget!” og den sædvanlige eftermiddagstræthed.

Men ikke desto mindre er den god nok – undervisningsdelen af mit studie er slut. Nu er der kun eksaminerne og mit speciale tilbage (no biggie, right?), og så er det det, som man siger. Vildt nok…

Det er også slut med praktikken, rent faktisk. Jeg havde sidste arbejdsdag i torsdags, og skal lige et sidste smut derover i morgen. Vi skal holde juleevent for alle vores influencers, og så lægger vi lige en lille afskeds-brunch ind om formiddagen for min medpraktikant og jeg. Kæft, jeg kommer til at savne det team!

Så på den måde gik jeg i løbet af én uge fra at have fuldtidsstudie, fuldtidsarbejde og studiejobs til kun at have eksaminer og studiejob. Hvad skal jeg dog stille op med al den fritid, haha?

Kalenderlys, orange roser, julenisseDet sidste var klart ironisk ment, for jeg har faktisk skide travlt med mine eksaminer her i december, men jeg håber dog stadig, at der bliver tid til overs til at kigge ind her lidt oftere. For pokker, hvor har jeg dog savnet mit kreative frirum!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.