Køkkendimser du ikke kan leve uden

Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at Rabble.dk har bedt mig skrive om dem.Rabble_logo_512px_transparent.5327ff50e4e2b
Udvalgte bloggere bliver belønnet med gavekort, men alle ord er stadig mine egne.


 

Og så blev det ellers officielt påske! Årets nok helligste dag, dagen hvor Jesus genopstod fra de døde og viste verden, hvor badass han var. Og hvad laver vi? Tjo, jeg ligger med tømmermænd efter påskens (for mit vedkommende) eneste fest i går, haha. Man kan vel sige, at jeg sympatilider – jeg kunne forestille mig, at Jesus måske nok også var lidt ør i skærmen, da han vågnede i den der grotte og tænkte “what the hell happened and how did I get here?!“.

Men nu handler påsken jo om meget andet end Jesus og tømmermænd. Den handler også om mad! Og gerne alt det gode af slagsen. Som jeg skrev om tidligere på ugen, så har min kæreste og jeg ryddet ud i køkkenet, så nu er der plads til alle de der ting, som vi alle sammen gik rundt uden at ane, at vi ikke kunne leve uden. Jeg har været på jagt efter en masse sager, som jeg i hvert fald godt gad eje – og et par stykker jeg allerede har.

Vi starter i den hardcore ende, for hvorfor er det altid kun mændene, der skal have de seje maskiner? Jeg tænker, at vi nok er en del kvinder, der også godt kan lide seje maskiner, så her kommer lidt til den kullinariske maskinpark

Maskinparken
Ismaskine // Isterningemaskine // Slowjuicer // Køkkenmaskine

En ismaskine har jeg faktisk sukket over i ret lang tid efterhånden, men jeg er altid kommet omkring at investere i en. Og isterningemaskinen er jo bare for cool (no pun intended) at have stående til påskefrokosten, så alle kan få kolde cocktails. Slowjuiceren har vi i forvejen, og selvom vi ikke er helt flittige nok til at bruge den, så er jeg alligevel ret glad for den. Og så er der selvfølgelig verdens lækreste køkkenmaskine, som virkelig også gerne snart måtte flytte ind her! Den ville uden tvivl gøre det lettere at bage påskekager, og når man kan spare helt op til 50% hos Wupti.com, så er det jo nærmest en helt rationel investering ;)

Dimserne
Glaskaraffel med tap // Isske // Marmorfad // Kagefad på fod // Minipisker // Morter // Shaker

Og så er der alle dimserne! Kom ikke her og sig, at jeg var den eneste, der sidste sommer indså, at det var umuligt at leve uden et glaskaraffel med tappehane? Det er jo det sejeste i hele verden, og så kan man jo passende holde punchen eller lemonaden kold, med isterningerne fra isterningemaskinen #gennemtænkt. Det samme gælder naturligvis isskeen og ismaskinen – hvad er pointen i at kunne lave sin egen is, hvis ikke man har en ordentlig ske til at anrette isen pænt med? Og alle ved jo, at kagen smager endnu bedre, hvis den er pyntet fint på et kagefad med fod.
Hvis påskefrokosten skal stå på lidt mere en kolde snaps, så kan man lige hive verdens sejeste shaker frem (hvis ikke jeg lige havde købt en anden, så var den her altså røget hjem!), og hvis det bliver sent, kan man lave en lækker latte med den efterhånden famøse minipisker. Jeg er ret sikker på, at man kunne få den perfekte dag rent mad-og-drikke-mæssigt, med alle de her dimser ved hånden, og det behøver jo ikke engang blive særligt dyrt. I kan blandt andet spare op til 40% hos Ellos.dk eller op til 60% hos Designdelicatessen, så der både bliver råd til dimser og ingredienser.

Min kæreste sover jo alligevel hele dagen, når han har været på arbejde hele natten, så mon ikke nok jeg kan få sneget tingene fra postbuddet og ind i køkkenet uden han opdager noget?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.