Klar, parat, Heartland ❤️

Egeskov Slot_Heartland
Lyskæde_Heartland
Sommerlys, publikum, stemning

På torsdag tager jeg af sted til endnu en Heartland Festival, og jeg glæder mig! Det bliver tredje år i træk, og jeg har fået den samme fantastiske frivilligeplads, som jeg også har haft de to foregående år. Jeg har endda fået lov til at sammensætte hele teamet af SoMe-managers i år, så jeg skal blandt andet af sted med hende her og hende her! Derudover kommer en hel masse af mine veninder også, og jeg skal endda have Bageren med i år. Seriøst – det eneste, der kan ødelægge min buzz lige nu, er hvis det begynder at regne undervejs. Lad os lige vedtage, at det ikke sker!

Læs også: På verdens første Heartland Festival

Heartland er helt seriøst én af de festivaler, som det er værd at besøge, udelukkende på grund af stemningen og den oplevelse det er i sig selv. Jeg tænker, at det nok ikke er for sjov, at Egeskov Slot også er en turistattraktion resten af årets 362 dage, hvor der ikke er Heartland? Det hele bliver så bare 100% mere lækkert, når først de visuelle folk på festivallen gør deres ting. Sooooo pretty!

Men der er også bare  meget andet at komme efter. Altså, det er helt vildt. Jeg kommer på ingen måde til at nå alt det, jeg gerne vil i år, men et lille udsnit er:

Musikken

  • When Saints Go Machine
  • Bag’n’Bone Man
  • Benal
  • Mew

Talks

  • What is the plausibility of dystopian sci-fi predictions?
  • Det langsigtede fremtidssyn – menneskets psykobiologiske paradoks
  • Dommedag snart?
  • What do we need to understand about sexual violence?
  • Lit Love (podcast)

Jeg medgiver jer gerne, at de der talks i høj grad godt kunne gå hen og blive en deprimerende omgang, for det er nogle dystre emner, men det på den anden side også vildt spændende, og når de kombineres med god mad, god stemning, god musik og forhåbentligt godt vejr, så er jeg good to go!

Læs også: Hjemvendt fra Heartland Festival

Er der nogle af jer, der skal et smut i Heartland i år – og hvis ja, hvad glæder I jer så mest til at opleve? Sving endelig forbi, og sig hej, hvis vi mødes derude! Jo flere jo bedre, ikke sandt? Der er vist stadig nogle få billetter tilbage til festivalen, og I kan se hele programmet lige her. Jeg kommer sandsynligvis også selv til at gå bananas på Instagram, hvor I er mere end velkomne til at følge med.

Festivalpavillon med vimpler i solnedgang
Vi ses på græsset!

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.